Pont egy hete nem voltunk kint a levegőn babámmal. Nem lesz baja?
Utolsó előttinek: Őszintén? Nem vettem észre, hogy eltelt egy hét.... szégyenlem de ez van. Fel sem tűnt, hogy nem voltunk kint, úgy elpörögtek a napok.
Utolsónak: Igazából sorházi lakás ez, nem az újabb típus, de igen legalább van 100m2-es saját előkertünk, egy kis tetős-terasszal a közepén, így még jobban szégyenkezhetek mert ráadásul esőben is ki lehet állni- ülni alá. Köszi a válaszokat!
És mielőtt bárki megszól, netezni sincs időm, fél kézzel altatom babakocsiban a kicsit, és ilyenkor van időm arra, hogy levelezzek.
Ne aggódj semmi baja nem lesz. Aki pedig rosszindulatú azzal ne is törődj! Remélem az anyagi problémátok is hamar megoldódik!
Nálunk is volt, hogy nem tudtam kimenni, a kislányommal (10 hónapos), pedig mi is kertes házban lakunk.
Én sem ülök a fenekemen, főzök, mosok, takarítok, majdcsak minden nap, én is sokat vagyok vele kettesben, mert a férjem sokat dolgozik. A lányommal is sokat foglalkozom, énekelek neki, játszunk és nálunk is volt, hogy mire kimentünk volna besötétedett, de van, hogy kint alszik, az is jót tesz neki!
Sajna én már nem merem kivinni a 18hónaposom. A múlthéten nyakig felöltözve, hótaposó mozdulni nem tudott úgy becsomagoltam, játszottunk, sétálgatott egész nap kint voltunk meleg teát ivott, a nap is pislogott, nem volt szél(pontosabban szélvédett a kert) ez volt kedden, erre szerda-szombat kórház, mert kijött a bronchitise, azt hittem megzavarodok, hogy még mit tegyek, hogy kivédjem ezt a nyavaját, mert a kórházban csak kínlódik, mert ugyan másnap már "jól" van, egy hétig bent tartják, és a folyosón rohangálni??? 6hét múlva jön a tesó is, miatt ugye nem tudok csak úgy elindulni...
A kicsinek nem lesz baja, gondolom azért az ablakot kinyitod két kapkodás között- elképzelem, te is úgy érezheted magad mint mézgáék, én néha igen- így van friss levegő bent, de hogy te megkattansz egy idő múlva, az fix. Amint úgy engedi a dili kapd magad és a törpöket, menjetek sétálni egy jót.
17:52
Én megőrülnék, ha egy hétig nem mennék ki-így érettem.
Akkor a kérdező védelmében először: mi sem sokat voltunk kint, pedig kertes házban lakunk, mégis csak annyira voltunk kint, míg elmentünk valahova ügyintézni, mivel ennyire volt időnk.
Az egy másik kérdés, hogy a gyereknek kell levegőn lennie, bezárkózni sem jó, de van olyan, amikor az embernek leginkább ahhoz van kedve, hogy zsákot húzzon a fejére és magára zárja az ajtót. Kert ide vagy oa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!