Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy 5 hónapos kisfiúnak már...

Egy 5 hónapos kisfiúnak már tudnia kell stabilan fogni a hűtőrágókát?

Figyelt kérdés
A férjem pánikoltat, hogy vissza van maradva a kisfiúnk, mert nem tudja a hűtőrágókát beirányítani a kis szájába. Van amikor sikerül, de sokszor elejti. Viszont a kis ínnye fáj, ezért én szoktam neki tartani a hűtőrágókát.
2009. jan. 18. 18:05
 1/6 anonim ***** válasza:
A férjednek az esze tokja, már bocsi :) Nem kell tudni stabilan fogni, a hűtőrágókák meglehetősen nehezek. Jól csinálod, tartsd neki! Van a NUK-nak fogmosást tanító készlete, az első egy kis buzogány, a második már fogkefe formájú, de még puha gumiból van. Az én gyerekemnek nagyon bejött, mindig lehűtöttem hideg vízzel, és úgy masszíroztam az ínyét. Tetszett neki, hamar megtanulta fogni. Ez nem nehéz, és van rajta "távtartó", tehát nem tudja lenyomni a torkán.
2009. jan. 18. 18:45
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, megnyugodtam. És a tanácsot is köszi, holnap megpróbálom beszerezni. További szép estét neked.
2009. jan. 18. 18:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Nektek is!
2009. jan. 18. 19:01
 4/6 anonim ***** válasza:
óóó, én nem tudtam mi az a kis izé.az a távtartó?és így elég biztonságos?
2009. jan. 18. 22:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Előzőnek, az 1. válaszoló vagyok. Abszolút biztonságos, csak arra kell vigyázni, hogy ha megtanulják használni, egy pillanat alatt át is fordítják, és hát ugye a vége is nagyon finom :)) Az én lányom 6,5 hós és annyira szereti, hogy konkrétan fogat mos vele. Nyiszorogtatja a kis fogatlan ínyén.
2009. jan. 19. 11:02
 6/6 anonim ***** válasza:

köszi szépen

:D

2009. jan. 19. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!