Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2 hónapos babának lehet...

2 hónapos babának lehet alvászavara?

Figyelt kérdés
Napközben csak max fél órákat alszik úgy 3×or és akkor is a babahordozóba. Maximum még a sétáknál alszik a babakocsiba. Este meg nagyon nehéz elaltattni, nem alszik 2-3 óránál többet.
2009. jan. 18. 18:01
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy alvászavar lenne.

Az én babám sem aludt soha sokat, azt is nehezen kezdte. Mindig is nagyon érdekelte a világ, "nem tudja elengedni" a kis agyával. Sokszor előfordul, hogy túlfárasztja magát, és akkor már az is baj...

Nálunk sem működik más, mint a séta és az autózás. Illetve az utóbbi hetekben a teljesen nyugodt környezet bevált, ha egész nap csak én vagyok vele, akkor kb. három óra játék után felkéretőzik az ölembe és elringattatja magát (csak úgy soha nem alszik el). De akkor sem alszik 45 percnél többet, ezt max. napi kétszer. Cserébe viszont este korán lefekszik és átalussza az éjszakát (maximum felébred egyszer-kétszer szopizni, ha megéhezik).

Sokat segíthet a fix napirend. Próbálj meg rendszeres alvási időpontokat beiktatni (pl. napi két séta), először csak a séta segítm, azután remélhetőleg megszokja a ritmust és már máshol is elalszik majd.

(az én babám 10 hós)

2009. jan. 18. 19:27
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget. Megróbálom a pontos napirendet.
2009. jan. 18. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!