Fel nap hosszu ut egy 7,8honapos babanak?
Figyelt kérdés
Kulfoldon elek.meg a szuleim nem lattak az elso unokajukat.majusra tervezem az utat,akkor lesszunk 8honaposak.10ora repulovel,na es persze a varakozas stb..foleg olyan valaszoloktol kernem a valaszt akik mar repultek ilyen hosszu idod a babajukal,es mit tapasztaltak a repteren,repuloben,nehez e volt a babaval.hol etettek?vannak e repteren baba toalettek.sokszor repultem,csak akkor meg nem volt picim es nem figyeltem az ilyen dolgokra.elore is koszonom2009. jan. 18. 13:17
1/5 anonim 

válasza:

Mi decemberben mentünk,igaz,pihenni,de 2x szálltunk le és fel,mert menetrend szerinti járat volt,és mi a végcélig mentünk(Gran Canaria)A baba akkor 7 hós volt,az út összességében 8 óra.Mi Bécsből mentünk,minden gördülékeny volt.A gép ajtajáig vihettük a babakocsit(ellátták egy címkével)és amikor leszálltunk a személyzet már oda is készítette(nagyon jó volt,mert így nem a kezedben kellett fogni a babát,amíg vártunk)Nyugodtan felvihettünk a babának ételt(én 2x250 ml kész tejpépet készítettem be+200 ml innivalót)A stewardessek mindenben maximálisan segítettek.Megmutatják hogyan kösd magadhoz a babát fel,illetve leszálláskor,mit adj neki,h ne duguljon be a füle(cumi,inni,stb.)hol a pelenkázó(a wc-ben,lehajtható).És ha bármi segítségre szükségünk van,nyomjuk meg az őket hívó gombot.Hoztak üveges babakaját(az én picim szereti)a tejpépet szívesen,első kérésre megmelegítették.Az én babám jól viselte,többnyire aludt,ha ébren volt nézelődött.A váróban se volt gond,mivel a babakocsi nálunk volt,tudott nézelődni,és aludni is kényelmesen,amíg várakoznunk kellett.Láttam anyukát,aki szoptatta a babáját,senki nem szólt egy rossz szót sem.Minden reptéren van pelenkázó,ezt táblával jelzik is,h melyik wc-ben.Összességében én csak jót tudok írni,örök hála a Fly Nikinek(a gépen történt ellátásért)!!!2 gyerekes anyuka
2/5 A kérdező kommentje:
jaj koszonom szepen.megnyugtattal.en is szoptatok,es meg biztos egy ideig fogok is.de jo,hogy igy segitenek.magamrepulok,biztos szuksegem lessz egy kis segitsegre.koszonom szepen
2009. jan. 19. 02:38
3/5 A kérdező kommentje:
meg egy kerdesem lenne ehez kapcsolodva.hamarabb beeresztik a babas anyukakat a repulogepbe?vagy ugyan annyit kell varni mint a tobbi?
2009. jan. 19. 02:47
4/5 anonim 

válasza:

Annyit kellett várni,de a többi utas udvarias volt,és általában maguk elé engedtek.Ne aggódj,menni fog minden.És tényleg a személyzet is nagyon segítőkész!Jó utat!
5/5 A kérdező kommentje:
koszike;)
2009. jan. 20. 03:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!