Akinek 2 év körüli babája még nem aludja át az éjszakát, mikor vacsizik? Lefekvés után iszik tejet vagy valamit?
Figyelt kérdés
Kisfiam 21 hónapos, még 1-2x ébred (tegnap 6x :( )fogzás miatt. Szopizik egy kicsit, és úgy alszik vissza. 7 körül vacsizunk, nagyon jó az étvágya. Lefekvéskor cicizik egy kicsit. Reggel szopizik még, és nappal elalvás előtt 2 héttel ezelőttig (beszüntettem a nappali cicit). 2 éves koráig elakarom tőle venni mindet. Az éjjeli úgy gondolom nehéz lesz, főleg, hogy panelba lakunk, nem ordíthat a gyerek 1 órán keresztül éjszaka. A nappali cici elvételekor 1. nap az volt, kemény volt.2010. dec. 4. 20:40
11/12 anonim válasza:
Az én fiam tápszeres volt 10honapos korátol átaludta az éjszakát,13hónapos korátol tejet adok neki!kemény lehet neked de légy következetesebb,tudom könnyü pofázni:)nekem se volt egyszerü megteremteni ezt a rendszert de megéri.nagyon megéri:)
12/12 anonim válasza:
21hosak vagyunk az elözö lemaradt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!