Milyen egy napod 6 hónapos babáddal?
Szia.
Kisfiam 8-án lesz 6 hónapos nekünk igy telik egy napunk.
Reggel 7-fél 8 körül kelünk rögtön evés(üvegböl kapja az anyatejet mert a kezdetektöl nem szopizik) utána kb egy óra játszás a manónak és addig fejek.Álltalában alszik egyet a játék után de rövidet csak max fél órát.Ez idő alatt szoktam reggelizni,zuhanyozni,elpakolni a konyhába(ha még belefér az idöbe).10 fél tizenegy körül van a következö evés most kostolgatjuk az almát kisebb nagyobb sikerrel:) utána tejci.Összekészülödünk és megyünk sétálni ebben a hidegben kb 1 órát.Aztán fözés ha nem maradt elözö naprol.Ha fözök akkor jön ki velem a konyhába pihenöszékestül játékostol,igy könnyebb nekem mert nem kell a szobába rohangálni és igy folyamatosan tudok beszélni hozzá,nagyon elvan igy.:)Egy óra fél kettökor evés,utána játék és van amikor ilyenkor is szokott aludni egy kicsit.Közben hazajön anyukám(mi velünk élünk,lakunk)ő is megszeretgeti a manókát.ha az idő engedi van amikor még délután is kimegyünk egy kicsit de ez mostanában elég ritka már.4 fél 5 körül evés és utána már csak "játék"van fürdésig.Fürdeni este hét körül szoktunk fél 8 -8-kor van az utolsó evés és aztán irány a kiságy.Álltalában elég hamar elalszik,ritka amikor többször odakell menjek hozzá.Az éjszakát 1,5-2 hónapos kora óta átalussza nem kis örömömre:).
Kicsit hosszu lett,nekünk igy telik egy napunk.
21:58-as vagyok. 74cm, és 9kg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!