Mit csináltok, ha nem hajlandó kesztyűt venni?
15 hónapos lányom üvölt, ha csak közelítek felé a kesztyűvel. És persze nagyon ügyes, leszedi, még nem sikerült úgy ráadnom (két félét is próbáltam)...
Most még elmegy, bár szerintem már ez sem tesz jót neki, de mi lesz, ha jönnek a mínuszok? Bármilyen ötletnek örülök!
22:10es vagyok
és, ha kell 100x visszahúzom rá a kesztyűt nem?csak érti mit akarsz.
jó éjszakát
Én beleraktam a kabátjába zsinórral, hogy ne hagyjuk el. Már azon is gondolkoztam, hogy talán az idegesíti?
Sajnos ő már nem szundikál csak úgy kint, nagy hozzá. Oviba megyünk-jövünk, és vásárolni megyünk, meg ügyeket intézni, úgyhogy nagyobb séták max. apával vannak.
Egyébként a sapkáját is letépné, csak azon van kötő, és rá tudom tenni úgy, hogy ne tudja levenni. (Meg is kell erősítenem a kötőjét, amire plusz tépőzárat is varrtam, mert csak így "bombabiztos".)
Hidd el, alkalmazok én "erőszakot", csak kesztyű kérdésben egyelőre ő az "erősebb", ezért tettem fel a kérdést...
Köszi 22:25-ös!
Végre egy konstruktív ötlet!! Ezt tutira kipróbálom! :o)
22:25 vagyok.Örülök,hogy segíthettem!!!!!!!!
Csak annyi hogy nyáron kapta a bábot és ősszel már működött a kesztyű is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!