Mit csináltok, ha nem hajlandó kesztyűt venni?
15 hónapos lányom üvölt, ha csak közelítek felé a kesztyűvel. És persze nagyon ügyes, leszedi, még nem sikerült úgy ráadnom (két félét is próbáltam)...
Most még elmegy, bár szerintem már ez sem tesz jót neki, de mi lesz, ha jönnek a mínuszok? Bármilyen ötletnek örülök!
Ne erőltesd.
Bepánikol tőle, mert bezárva érzi magát.
Eggyel nagyobb kabát és húzd a kezére az ujját.
Talán nem ártana, ha NEVELNÉD a gyerekedet, nehogy már egy ekkora gyerek mondja meg, hogy mit vesz fel, ez a TE DOLGOD, hogy hoidegben rendesen fel legyen öltöztetve.
Nekem egyik gyerekemmel sem volt ilyen, ha kimentünk, akkor vagy rendesen felöltözve, vagy nem jöhetett velem.
A kisfiam is leszedte, ő még alig múlt 10 hós. Utána nem adtam rá, de séta közben a kocsitálcát fogdossa, jéghideg lett a keze. Ekkor adtam rá, nem is vette le. Szóval nem lehet, hogy séta közben próbálkoznál, amikor már esetleg hideg a keze és kellemes neki, amikor melegíti?
Bár azt hiszem, van gyerek, aki így sem, úgy sem fogadja el a kesztyűt, de hátha...
Kedves 2!
Neked szerencséd van. A nagyobbik gyerekemmel nekem sem volt ilyen gondom. Viszont reggel fél nyolckor, amikor indulunk az oviba, nem állok neki "nevelni", mert épp elég a kettőt és magamat felöltözni, és bumlizni a buszhoz...
A kabát nagyobb, és van is rajta egy összehúzó, de azt is lerángatja, hogy kint legyen a keze.
Újabb szuperanyu a porondon:)
A mi esetünkben:
1. 17 hónapos kisfiamnak a H&M-ben vettem tigrist formáló kesztyűt (kétujjas vagy hogy hívják, szóval nem 5 ujjas). Nem is volt drága 1300 ft és nagyon vagány + tetszik neki - már amikor olyan a "hangulata" :)
Gondolom vmi kislányos is van:)
2. Mivel még szokott kint aludni, ha úgy alakul, megvárom, míg elalszik, és utána húzom rá.
3."Erőszakkal" ius ráhúzhatom, úgysem tudja leszedni. Hihihi :D De ez nem túl gyakori, tényleg hangulatfüggő nála, de én ezeket alkalmazom:)
hát ezért nem szuperanyu, de szerintem is igaza van.ha a sapkát nem szeretné,akkor sapka nélkül szaladgálnátok?
és ha te is felveszel kesztyűt, meg tesó is.?esetleg add rá a te kesztyűd,az hátha érdekesebb.
De okos és ügyes a 2., de jó neki!
Én egyenlőre, ha elalszik a kocsiban, a plédet ráhúzom a kezére is, később még nem tudom hogy lesz. Egyszer próbáltam, mint a kiscica, lerázta a kezéről. 10 hós
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!