16 hónaposod milyen zenére van rákattanva?
Nekem egy 14 hósom és egy 2 és fél évesem van!
Alap a vuk, hupikék, gumi maci, paff stb....
És amit nagyon szeretnek Beyonce: Single ladies, Shakira: Waka-Waka, Beyonce-Britney-Pink:Pepsi Commercial, Csondor Kata: Add tovább :D
16 hónapos korában Palya Bea volt a favorit a kocsiban hallgatott zenék közül, a youtube-ról pedig a lion sleeps tonight meg egy aretha franklin szám a hippo and dog előadásában :) a gumimaci nálunk is sláger volt egy ideig, pedig szerintem rémes, de a lányom előtt nagy önuralommal inkább megtartottam ezt a véleményt magamnak, nehogy elnyomjam a kibontakozó ízlését :)
18 hósan kezdték el jobban érdekelni a különböző zenék, 20 hónaposan pedig követelve kérdezgette minden újonnan hallott zenénél a kocsiban, hogy miez miez miez, amíg csak meg nem mondtuk az előadót. most 22 hónapos, számos rock, jazz és népzenei előadót ismer, hetente változik a kedvenc, és nagyon határozott elképzelése van arról, hogy mit akar hallgatni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!