Mit adjak inni 11 hós fiamnak?
Figyelt kérdés
Nemrégiben leszokott a napközbeni szopizásról, mert minden 'más' fontosabb neki. Az is elképzelhető, hogy akkor sem volt szomjas. Az a problémám, hogy nem iszik. Talán egy nap, ha 1dl-t megiszik, sokat mondok. Azt is csak gyüm.lét. Se vizet, se teát.. Reggel és este tápszert eszik, azon kívül délben és este (6-kor) főzeléket és délelött gyümit, délután pudingot. Éjszaka 2-szer szopizik. De nappal miért nem szomjas? Mit adjak inni neki? Vagy lehet nem is szomjas? Egyébként szerintetek sokat eszik? kb.200gr-ot ill.ml-t minden alkalommal. A szopit nem tudom mennyi. Kisfiam 78cm és 10kg, 11 hónapos lesz egy hét múlva.2010. dec. 3. 14:15
1/5 anonim válasza:
próbáld hígítani neki a gyümölcslét.szerintem nem eszik sokat,bár az enyém ennyit enne.ha nincs acetonszaga a lehelletének,akkor elég neki annyi folyadék.és azért éjszaka kétszer szopik,az is folyadék.
2/5 A kérdező kommentje:
Hígitom babavízzel és babagyümlét kap. Acetonszaga nincs, mindig figyelem. Már úgyis megőrülök ebbe a nemivásba. Köszönöm a válaszod!
2010. dec. 3. 14:31
3/5 A kérdező kommentje:
Bocsi, a te Babád többet v.kevesebbet eszik?
2010. dec. 3. 14:34
4/5 anonim válasza:
a fiam már 15 hónapos,de ő csak 150 milit eszik.ő már a mi kajánkat eszi.inni két decit iszik+3,5 deci tejitalt,tehát ő sem viszi túlzásba.én már nem is idegeSkedek rajta
5/5 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy tápláló neki az étel, amit főzöl. :) Az én Babóm csak gyümiből és yogiból enne többet (ezekbe babakekszet és pehelykeveréket(főzve) turmixolok, úgy magasabb a tápértéke. Na, de ez a nemivás... :D
2010. dec. 4. 08:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!