Az baj hogy a 10 honapos fiamnak eddig mindig csak vizet adtam inni? Nem teát stb?
Mért lenne baj?? :)
Az enyém 15 hónapos és elég ritkán kap gyümölcslevet vagy teát, főleg vizet iszik. Néha azért belefér, de sokkal jobb ha vizet iszik. A bolti gyümölcslevek tele vannak tartósítószerrel és cukorral. Amire rá van írva, hogy 100%-os az sem az ráadásul horror áron adják :S A legjobb az amit otthon facsarsz ki neki, de erre meg nem mindig van lehetőség. A teákkal nincs különösebb bajom, -kivéve a granulátum teákat mert azok elveszik az étvágyukat a gyerekeknek- szoktam neki néha adni Picwick gyerek teát natúran cukor nélkül, de a vizet szívesebben issza.
Szia!
Nekem is 10 hónapos a kisfiam s eleinte csak vízet ivott,abból is csak nagyon keveset.Szinte semmit,mivel még anyatejes.
Vettem neki Hipp citromfű teát s nagyon szereti.Próbáld meg te is!
A lányom is 10 hós!Ő is csak vizet kapott eddig,mondjuk sajna abból sem iszik mennyiséget :(
De még szopizik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!