Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Férjemmel 1 napra elutaznánk,...

Férjemmel 1 napra elutaznánk, addig nagyszülők vigyáznának 3 hónapos fiunkra. Nem fog gondot okozni, ha nem vagyok ott reggel mikor felébred?

Figyelt kérdés
Máskor is volt már egész napot a nagyszülőkkel,és jól érezte magát,de kicsit tartok tőle mi lesz ébredéskor.Még sosem hagytam ott úgy,hogy aludt.
2010. dec. 3. 09:30
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Még kicsi, főleg ha szpopik. Ez a tejtermelésre sincs túl jó hatással.

Miért nem viszitek magatokkal??

2010. dec. 3. 10:58
 12/21 A kérdező kommentje:
Nem bírná a több órás buszozást,a fejést meg meg tudom oldani.
2010. dec. 3. 11:05
 13/21 anonim ***** válasza:
Te tudod.
2010. dec. 3. 11:15
 14/21 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem nem kell az életünket feladni azért, mert gyermekünk van! Szeretnének kettesben lenni a férjével, meg tudják oldani a baba elhelyezését, jó helyen van a gyerek, kap enni is, és a tejtermelése sem fog egy nap miatt taccsra menni! A férjekre és egymásra is kell időt szentelni, hiszen attól, mert gyermek született, még nők vagyunk ugyanúgy, nemcsak anyák!!! Nem napokra hagyja ott, vagy hetekre, hanem egy éjszakára. Szerintem ennyi bőven belefér még 3 hónapos gyermeknél is! Én nagyon örülök, hogy a fiaim nemcsak velem vannak el, hanem a nagyszülőkkel is és a keresztszülőkkel is. Imádnak a nagyszülőknél lenni, és ez a kapcsolat nálunk is 3-4 hónaposan lett kialakítva. Most 2,5 éves a nagyobb, és ő egy egész hétre is elmegy "nyaralni" olykor-olykor. Ő kéri, hogy hadd menjen papóhoz és mamához.

Nem hiszem, hogy lelkiismereti kérdést kellene csinálni abból, mert egy estére a nagyszülőkre bízza a kérdező a gyermekét. Biztos, hogy sokszor eszébe fog jutni, hogy vajon mi lehet vele, de számtalan éjszakát fognak még együtt tölteni hármasban! Ha lehetőségük van, élvezzék ki az időt kettesben is!!! Csinosítsd ki magad, vegyél fel valami szexi fehérneműt, és élvezd ki, hogy NŐ vagy! :)Holnap este már ismét ANYA leszel :)!

2010. dec. 3. 11:38
 15/21 anonim ***** válasza:
Nem errő van szó, hogy feladná az életeté, de egy 3 hónapos csak anyatejes baba azért még kicsi.
2010. dec. 3. 11:41
 16/21 anonim ***** válasza:
Nem írta a kérdező miért mennének el, de ha busszal mennek, gondolom (abból, hogy busszal mennek), nem wellnesshétvégére.
2010. dec. 3. 11:43
 17/21 A kérdező kommentje:
Egy napos Bécsi kirándulásról van szó.Estére itthon vagyunk
2010. dec. 3. 11:45
 18/21 anonim ***** válasza:
Hohó! Menjetek, igyatok puncsot! Mi is készültünk, de a férjemnek dolgoznia kell... :-(
2010. dec. 3. 12:05
 19/21 anonim ***** válasza:
Miért nem mentek kocsival?
2010. dec. 3. 12:06
 20/21 A kérdező kommentje:
Mert nincs:-)
2010. dec. 3. 13:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!