Adsz szájra-puszit a gyermekednek? (mennyi idős? )
Szájrapuszi! Nálunk a családban ez a szokás, anyunak apunak mai napig szájra puszit adok, de maminak uncsitesóknál, nagynéninek is. Lengyel országban ez a szokás! Páromat is mindenki szájoncsókolja, jó népes a család, és rengeteg a lány uncsitesó nagynéni:)
én el sem tudom képzelni hogy a lányomtól puszit kèrek, és tartsam oda az arcom!?
Alapból a számra ad, és másnak idegennek is! Nekem ez a természetes, nem gondolom hogy bármi baja is lehet tőle!
Barátnőim gyerekei is szájra adnak a szülőnek puszit, meg nekem is, lányomnak is! Olyan aranyosak a gyerekek is mikor szájra puszit kap lányom barátnőm kisfiától!
Nekem az a furcsa ha valaki arcon csókolja a gyereket, idegent csókolok arcon nem a gyerekem!
Na meg beszélünk itt szoptatásról hogy az milyen bensőséges stb. De a gyerekem szájára ne adjak puszit mert vslakinhogy szerint gusztustalan?!
Még a fenekét is megcsókolom! ;) sőt még a csalàd többi rágja is!
Igen! :)
De vannak "határai":apa adhatmég szájra,de attól már kicsit rosszul vagyok,ha nagypapa is odaadja,söt a keresztpapa is...Nálunk ez így jó,mi 3an,de tesóm is tiltakozott,mikor a keresztlányom véletlenül a számra adta a puszit.Nincs ebben semmi :)
szia 14 hónapos a kisfiam és szájra adok vagy amit érek mindenét szoktam puszilgatni a popsiját is.:) És az apukája is szájra ad,de mindenki más rokonok, csak az arcára.
Nem is örülnék ha a szájára adnának.
Én kénytelen vagyok mert nem hajlandó máshova adni csak másoknak. Eléggé puszilkodós fajta, követeli a pusziját és sajnos a szájára. Hiába mondtam, mutattam, hogy nem jó, nem enged belőle.
2 éves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!