Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Adsz szájra-puszit a gyermeked...

Adsz szájra-puszit a gyermekednek? (mennyi idős? )

Figyelt kérdés
2010. dec. 3. 08:19
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
36%
Igen és még a férjem is. A babánk pedig 6 hónapos kisfiú. :)
2010. dec. 3. 09:15
 12/21 anonim ***** válasza:
20%

Szájrapuszi! Nálunk a családban ez a szokás, anyunak apunak mai napig szájra puszit adok, de maminak uncsitesóknál, nagynéninek is. Lengyel országban ez a szokás! Páromat is mindenki szájoncsókolja, jó népes a család, és rengeteg a lány uncsitesó nagynéni:)

én el sem tudom képzelni hogy a lányomtól puszit kèrek, és tartsam oda az arcom!?

Alapból a számra ad, és másnak idegennek is! Nekem ez a természetes, nem gondolom hogy bármi baja is lehet tőle!

Barátnőim gyerekei is szájra adnak a szülőnek puszit, meg nekem is, lányomnak is! Olyan aranyosak a gyerekek is mikor szájra puszit kap lányom barátnőm kisfiától!

Nekem az a furcsa ha valaki arcon csókolja a gyereket, idegent csókolok arcon nem a gyerekem!

Na meg beszélünk itt szoptatásról hogy az milyen bensőséges stb. De a gyerekem szájára ne adjak puszit mert vslakinhogy szerint gusztustalan?!

Még a fenekét is megcsókolom! ;) sőt még a csalàd többi rágja is!

2010. dec. 3. 09:16
 13/21 anonim ***** válasza:
Én nem.Nincs ellene ellenvetésem,ha látom valakitől hogy ad a gyerekének nem találom furának,de én nem szoktam.
2010. dec. 3. 09:26
 14/21 anonim ***** válasza:
36%
Igen én is és a férjem is. 6 honapos.
2010. dec. 3. 09:35
 15/21 anonim ***** válasza:

Igen! :)

De vannak "határai":apa adhatmég szájra,de attól már kicsit rosszul vagyok,ha nagypapa is odaadja,söt a keresztpapa is...Nálunk ez így jó,mi 3an,de tesóm is tiltakozott,mikor a keresztlányom véletlenül a számra adta a puszit.Nincs ebben semmi :)

2010. dec. 3. 11:00
 16/21 anonim ***** válasza:
Igen! 9 hónapos, lassan leszokunk róla mert ha nagyobb lesz már nem akarok a szájára adni, most még nem bírom ki!A testemben fejlődött , közös volt a vérkeringésünk, nem hinném, hogy bármi gondot okoznék, hogy néha adok a szájára egy puszit!
2010. dec. 3. 11:56
 17/21 anonim ***** válasza:

szia 14 hónapos a kisfiam és szájra adok vagy amit érek mindenét szoktam puszilgatni a popsiját is.:) És az apukája is szájra ad,de mindenki más rokonok, csak az arcára.

Nem is örülnék ha a szájára adnának.

2010. dec. 3. 11:58
 18/21 anonim ***** válasza:

Én kénytelen vagyok mert nem hajlandó máshova adni csak másoknak. Eléggé puszilkodós fajta, követeli a pusziját és sajnos a szájára. Hiába mondtam, mutattam, hogy nem jó, nem enged belőle.

2 éves

2010. dec. 3. 12:07
 19/21 anonim ***** válasza:
Első vagyok, lemaradt, hogy 16 hónapos:)
2010. dec. 3. 12:29
 20/21 anonim ***** válasza:
Kérésre is ad, és reggelente önszántából is. 6 hónapos, kb 2 hete csinálja.
2010. dec. 3. 14:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!