Adsz szájra-puszit a gyermekednek? (mennyi idős? )
Figyelt kérdés
2010. dec. 3. 08:19
1/21 anonim válasza:
Legfeljebb véletlenül, ha pont odafordul puszi közben:)
2/21 anonim válasza:
Szándékosan nem!
Játék közben néha véletlen összejön, addig mozgatja a fejét... :)
10 hónapos
3/21 anonim válasza:
Szándékosan én sem, de véletlenül előfordult már.
4/21 anonim válasza:
SZiasztok!
Szándékosan én sem. Pedig nagyon adnék, mert olyan kis cuki..
6/21 anonim válasza:
1 éves és nem adunk neki a szájára puszit, esetleg ha véletlenül odafordul.
7/21 anonim válasza:
1 éves és adok neki,mert imádom és szeretem mindenhol puszilgatni.
8/21 anonim válasza:
Én is max.véletlenül, 1 éves kislány és 3 éves kisfiú anyukája vagyok.
9/21 anonim válasza:
3 eves, papa igen, es itt mindneki (a kislany feltestverei 10 eves lany, 14 eves fiu (!!!!!!!!), es az anyjuknak mindkettö igy köszön, a kislany a papanak is. Nekem ez mar eleg fura. Nem tudom, ez valami nemet specialitas? Mert pl a takaritonö is, ha kera kislanytol puszit, mindig szajra, en meg rosszul vagyok töle (ha papaval csinalja, attol nem, vagy ha neha nekem ugy ad, attol sem, de egy vadidegen???). A növerem gyerekeivel neha szajrapuszi, de pl ott a fiu magatol kinött belöle, 4 eves, en meg nyilvan nem eröltetem, a kislany ott 2 vele hol igy, hol ugy, ahogy adja. De ez is erdekes, mert ott is csak apa-mami-nekem, nagyszülöknek, idegeneknek csak arcra adjak. Nem tudom, hogy alakult igy.
10/21 anonim válasza:
Volt már ilyen kérdés nem is egy,és tudom,hogy mindenki tiltakozik,de akkor is leírom még egyszer,hogy:igen.
Sőt a gyerekeim unokatesójai is automatice szájra kérnek puszit.Férjem családjában ez a szokás,és én is átvettem.Nincs miatta semmilyen hátsó gondolatom sem,sem nem félek,hogy kirohadnak a fogaik.:))Kinek a pap,kinek a papné,aki nem csinálja azzal sincs semmi gond.
Gyermekeim 3,5 és 8 évesek....a 8 évessel természetesen már nem csináljuk,ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!