Hogyan lehet elaltatni egy kisbabát?
szia,
Hány fok van a szobában? Nem lehet, hogy meleg van? Kb. 22 fokra van szükségük a piciknek.
De teljesen egyén függő, hogy mennyit alszanak. Van olyan baba aki egész nap alszik, van amelyik kevesebbet. Örülj, hogy éjszaka jól alaszik.
Azt nem hinném, hogy teáztatni kellene, ha van elég tejcsit, eléggé megterhelné a veséjét 2 dl tea.
Cicin sem alszik el? Próbáljátok meg, hogy nem te altatod (ha van rá lehetőség). Egyébként nem olyan rossz az az idő amit alszik. Majd beáll nála is az alvási ritmus.
Az én kislányom 4,5 hónapos és van olyan nap, hogy egyáltalán nem alszik napközben, csak annyit amit cicilés közben szendereg.
Alszik annyit amennyire szüksége van.
Kellemes babázást kívánok.
Hidd el,nagyon jó,amit alszik!Te biztosan ki vagy fáradva és én úgy gondolom,hogy tesz-veszel miközben ő alukál!Pihenj vele együtt és amikor úgy kel fel,hogy ott vagy mellette,lehet hogy nem is lesz annyira nyűgös később!Sőt te sem leszel rosszkedvű amiatt,hogy nem alszik!Ne törődj a lakással,csak ha vendég jön!Most mindenki megérti,ha a ruhák még mindi a szárítón vannak!:)
A kamilla teát én is javaslom,amennyi a kisbabának jólesik!
Az én lányom se nappal se éjszaka nem aludt eleinte,most már másfél éves és még mindig 3-szor alszik naponta!
Nyugi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!