4-5hós babának adtok már Hipp vagy Milupa instant teát, amit DM-be stb. boltba lehet venni? Szereti, melyik izlik neki?
én adtam mert a lányom nyári baba volt és kellett valamivel pótolnom a folyadékot. Vannak olyan babák akiknek nem ízlik ( az enyém imádta, 1,5 éves koráig itta), de van olyan is aki szereti és csak ez issza. Tudom, hogy nem a legegészségesebb, de még mindíg jobb,mint a mi túlcukrozott teánk. Nekünk egyedül a kamillás nem ízlett, a többit mindíg az életkorához igazítva nagyon szerette.
(De természetesen a legjobb az lenne, ha elfogadná a forralt vizet, és azzal semmi kárt nem teszel a gyerekben.)
Én adtam, először csak a hipp-es ízlett neki, de pár hónap után itta már mindkettőt.
Hippesből a barackos-mangós a kedvence.
ilyenkor télen jól esik nekik is. séta után a meleg tea nekem is klassz, neki is. nyáron úgyis a vizet fogja kérni... nem kell ezt túldrámázni.
én kevesebb teát teszek a vízbe, tehát mondjuk 3 decibe 3 kiskanállal. 2,5 éves a fiam és télen hipp teát iszik.
Köszönöm a válaszokat.
én a fél évesemet eddig vízzel itattam, de most kicsit lebetegedett, teáztatni akartam, hogy többet igyon.
én még a DM-ben a filteres gyerekteát szoktam adni neki ugy, hogy nincs beízesítve, a ti gyerekeitek úgy megisszák?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!