Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 hónapos babának lehet már...

3 hónapos babának lehet már adni HIPP teát? Vagy valamilyen más félét, izesített instant teára gondolnék.

Figyelt kérdés
2009. dec. 18. 08:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
SZia!Igen lehet csak ne csináld erősen és forrald fel a vízet!VAgy nekem még ajálota a védőnő a mecsek teát is ami jó a babónak igaz has fájásra van ,de a hipp teát adhatód arra rá is van írva ,hogy mikortól lehet.ÜDV:13,5 hónapos kisfiú anyukája!!!
2009. dec. 18. 08:17
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Jó egészséget nektek!
2009. dec. 18. 08:24
 3/12 anonim ***** válasza:
Nekünk azt mondta a doki, hogy ne adjunk.Pont a Hipp-et kérdeztem tőle, mert már én is vettem.
2009. dec. 18. 08:43
 4/12 A kérdező kommentje:

Köszi a választ.

Teáztatod valami mással a babádat?

2009. dec. 18. 08:48
 5/12 anonim ***** válasza:
A hipp tele van cukorral, én nem adnám. Ha itatni akarod, inkább a víz..ha szopik, az se kell.
2009. dec. 18. 09:02
 6/12 anonim ***** válasza:
8:43-as vagyok.Igen, teáztatom:Mecsek baby, Babamosoly, kamilla.Szoktam még visszahűtött vizet is adni.A teákat nagyon gyengére csinálom, épphogy legyen egy kis színük.A Mecsekre rá van írva, hogy meddig kéne áztatni, de szerintem az nagyon erős lenne.
2009. dec. 18. 09:22
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek
2009. dec. 18. 10:09
 8/12 anonim ***** válasza:

Nekem anyatejes a babám, de sajna nem ciciből szopik, hanem lefejt tejet kap.2 vagy 3 naponta kap estére tápszer-pótlást (attól függ, melyik nap mennyit tudok lefejni). De ez mindegy is , csak azért írtam, mert nem tudom, összefüggésben van-e vele, de az én babám az első hetektől igényli a folyadékot. Ha nagyon szomjas, akkor a sima forralt-visszahűtött vizet is megissza, egyébként teázik. Nem iszik sokat, csak néhány kortyot.

Én pont hasfájás miatt vettem a Mecsek Baby teát, nekünk nagyon nem vált be.

Ráálltam arra, hogy kamilla és ánizs keveréet forrázok le. Ez lazítja a székletét, segíti az emésztést és a felfúvódáson is enyhít. Nekünk nagyon bevált.

Ja, s csak cukor nélkül issza meg!!!

Nekik másak az ízlelőbimbóik.

A Hipp-ról én is azt hallottam, hogy nagyon sok benne a cukor meg a mesterséges anyag. És elvileg csak 4 hós kortól adható-

2009. dec. 18. 10:22
 9/12 A kérdező kommentje:

Mecsek baby teát próbáltuk, nekünk se vált be.

Köszi a választ.

2009. dec. 18. 10:29
 10/12 anonim ***** válasza:
Szia! Én kamilláztattam a Kisfiamat instant Milupával, mert az székletlazító és nekünk szükség volt rá. Szinte születéstől kezdve. A dokim azt mondta, nyugodtan adhatom neki.
2009. dec. 18. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!