3 hónapos babának lehet már adni HIPP teát? Vagy valamilyen más félét, izesített instant teára gondolnék.
Köszi a választ.
Teáztatod valami mással a babádat?
Nekem anyatejes a babám, de sajna nem ciciből szopik, hanem lefejt tejet kap.2 vagy 3 naponta kap estére tápszer-pótlást (attól függ, melyik nap mennyit tudok lefejni). De ez mindegy is , csak azért írtam, mert nem tudom, összefüggésben van-e vele, de az én babám az első hetektől igényli a folyadékot. Ha nagyon szomjas, akkor a sima forralt-visszahűtött vizet is megissza, egyébként teázik. Nem iszik sokat, csak néhány kortyot.
Én pont hasfájás miatt vettem a Mecsek Baby teát, nekünk nagyon nem vált be.
Ráálltam arra, hogy kamilla és ánizs keveréet forrázok le. Ez lazítja a székletét, segíti az emésztést és a felfúvódáson is enyhít. Nekünk nagyon bevált.
Ja, s csak cukor nélkül issza meg!!!
Nekik másak az ízlelőbimbóik.
A Hipp-ról én is azt hallottam, hogy nagyon sok benne a cukor meg a mesterséges anyag. És elvileg csak 4 hós kortól adható-
Mecsek baby teát próbáltuk, nekünk se vált be.
Köszi a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!