Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4,5 hós babám 12 napja semmit...

4,5 hós babám 12 napja semmit nem hízott, ez normális?

Figyelt kérdés
2009. jan. 17. 13:50
 1/4 anonim válasza:
az nem baj van amelyik baba semmit nem hízik egész hónapban majd következő hónapban bepótolja.Amúgy az én babám is van olyan hogy 30dkg-t hízik és van hogy dupláját.Szerintem elég ha havonta egyszer méred hogy ne idegeskedjél ha nem hízott.
2009. jan. 17. 14:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha eszik rendesen,nem látod betegnek,jókedvű akkor ne aggódj.Szerintem is elég havi 1x mérni.Nem egyenletes a súlygyarapodásuk a babáknak.
2009. jan. 17. 14:42
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem baj,ha ahogyan írják jókedvű baba,ez sokszor megesik ha a baba mozgékonyabb.

Nem tudom mit eszik a babád,nekem tápszeres,és amikor elkezdtem hozzátáplálni,gyümivel 4 hósan egy jó ideig helyben toporgott a súlya, és már akkor is sokat mozgolódott,ráadásul én minden nap mértem,ami valóban hülyeség mert csak arra volt jó,hogy idegeskedjem rajta.Heti egyszer mérd le amíg be nem indul,hogy ne kezdjen fogyni.De biztos nincs baj.

2009. jan. 17. 14:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia.Az en babam 5 hos,300 grammot hizott az elmult honapban,azelott minden honapban 1000 grammot,ugyhogy ez nekem gyanus volt,elvittem orvoshoz,a vizeleteben bakteriumot talaltak,kislanyoknal ez elofordul,allitolag ez okozta,szerintem az nem normalis hogy nem hizik semmit,azert hogy te is megnyugodj jobb lenne ha elvinned orvoshoz,jo babazast.
2009. jan. 17. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!