Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csak kiváncsiságból?

Csak kiváncsiságból?

Figyelt kérdés

Akinek 7-7,5-8hós a Babája, reggel mikor ébred?

És a napali alvásokat hány órakor "rendezitek"?

Hányszor és mennyit?

És este mikor alszik el a Baba?

Azért kérdezem mert lehet változtatnom kéne az én Babám nappali altatásán valamit.

Egy hete nagyon nehezen tudom lerakni nappal, mintha nem akarna még aludni, hisztizik, ficereg, ficánkol, dumálgat.

Lehet már többet bír fent lenni?

Kettőt alszik nappal, de én még nem szeretném, hogy már csak egyet aludjon, még olyan pici ehhez, nem?

Este 20:30kor alvás van reggel 7:00-7:30-ig, persze éjjel többször ébred :(

2010. dec. 2. 16:03
 1/4 anonim ***** válasza:

ez csak ideiglenes nála, hogy nem akar aludni, mert játszana, meg beszélne.

nálunk is volt ilyen, kb ebben a korban, hogy egyszerűen nem akart aludni, mert annyi tennivalója volt :D

már 10 hós, de még mindig 2szer alszik naponta.

2010. dec. 2. 16:17
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem egyszer alszik délelőtt a Kisfiam, majd délután még egyet és az éjszakát szerencsére átalussza. Így néz ki a napirendje a Kislurkónak:).

A Kisfiam 7,5 hónapos:

7 óra körül ébred fel

7:30-kor 150 ml tápszer

9 óra körül már majdnem kiváltott étkezés tejpéppel, de azért még megiszik egy kis adag tápszer is.

9:30 körül alszik majdnem 11 óráig

11 óra körül 150 ml tápszert iszik és séta a Nővérével aki 29,5 hónapos.

13 óra még egy 150 ml tápszer és délutáni alvás max 15:30-ig, vagy ha hamarabb megébred akkor kapja a második kanalas dolgot tejpépet.

17:30 körül tápszer

19:00 fürdés

19:30 utolsó tápszer

20:00 alvás.

Üdv egy 29,5 hónapos Nagylány és egy 7,5 hónapos Kisfiú Anyukája

2010. dec. 2. 16:18
 3/4 anonim ***** válasza:

én teljsen a babám igényai szerint vagyok. A kelés, lefekvés nagyjából akkor van mikor nektek. 10perc ide-oda szokott lenni.

A nappali alvásoknál annyit figyeltem meg, hogy minimum 3 órának kell eltelnie két alvás között. Tehát, ha 7 órakor kel, akkor 10 óra előtt meg se próbálom lerakni aludni, mert úgysem tudom elaltatni, hiába látom, hogy álmos. Mikor felkel onnantól tudom számítani a következő 3 órát.

most már 9 hónapos és most már 3,5 néha már 4 órát is fent van két alvás között. Igy még mindig 2 alszik egy nap.

2010. dec. 2. 16:21
 4/4 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat

akkor nem adom fel és tartom a rendet :)

2010. dec. 2. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!