Gondolok itt arra, hogy mindenkinél azt olvasom a 4. hó után megállt a hízás. Mi már 5 hósok vagyunk, de még mindig 1 kg-ot hízik havonta.
Le tudnátok írni, hogy kinek mikor és hogyan alakúlt?
Engem nem zavar, mert gyönyörű, abszolút nem dagadt de lassan nem fogom elbírni.
Nálunk a szül.súly:4,5 kg 5 hósan 9,5 kg!!
Csak anyatejes!! se tápszer, se hozzátápi nincs, és a 6. hóig nem is akarom!!
2009. jan. 17. 12:46
1/7 anonim válasza:
Jól teszed:-) Jobb, mintha nem enne a baba:-)
Mi 3330-al születtünk, első két hóban egy-egy kiló, utána 2 hón keresztül fél -fél kiló. Most 7 hós és 7160-at mértünk tegnap a dokinál.
Ne törődj vele, a lényeg, hogy egészséges, jókedvű, jó étvágyu baba legyen:-)
( a szomszéd fia 11 hós, és 10 kg.)
2009. jan. 17. 12:57
2/7 anonim válasza:
Szia! Az én babám 4,3 kg-al született, és most 3,5 hónaposan 7,3 kg. Ha ebben az ütemben hízik tovább, akkor lehet, hogy ő is el fogja érni a te kisfiad 5 hónapos súlyát. Én is aggódtam kicsit, hogy a végén óriásbébi lesz belőle:-) De már nem aggódom, mert szép formás baba, egyáltalán nem kövér, csak erősebb a csontozata. Biztos a tiéd is genetikailag erősebb csontozatot örökölt tőled, vagy az apukájától. A férjed milyen testalkatú?
2009. jan. 17. 13:08
3/7 anonim válasza:
mi 3800g születtünk (58cm)most 7 hónaposan 9400g (72cm)
de nem dagi,a védőnő szerint szép formás :)
2009. jan. 17. 13:18
4/7 anonim válasza:
A fiam 4550-nel született, most egy éves, 3 hónapja alig-alig hízik, viszont nagyon megnyúlt. Asszem 6 hónapos koráig rá is felugrott havonta 1 kiló :-)Most kb 11 kiló. Le fog lassulni a te bébid hízása is, beindulnak a nagymozgások nemsoká. A fiam is anyatejes volt, 5 és fél hóig nem evett mást. Most megnéztem a babanaplóját, 5 hónaposan 9,2 kiló volt, hasonló súlycsoport mint a te kicsikéd :-) Én is aggódtam hogy nem hízik-e túl sokat, mindenki azt mondta hogy 3-4 hónapos kortól már nem hízik egy baba havi egy kilólat. Én a mai napig ringatva altatom el, szerencsére gyorsan elalszik, viszont jönnek a hátsó fogai, így napközben is nagyon sokszor fogom a kezemben, hozzá kell edződni a nagy bébihez :-)
2009. jan. 17. 13:19
5/7 anonim válasza:
Az én babám 4,12-vel született, és aztán rohamosan hízni kezdett, fél éves korára 10,5 kg lett. Csak anyatejes baba volt, de reggel-este volt, hogy 250 gr-ot is befalt. Mindenki el volt hűlve, hogy mit csinálok vele, a barátnőm másfél éves kislánya volt ennyi kg. De aztán megállt, most 9 hónapos, és még mindig 10,5 kg. Most meg már azon aggódtam, hogy nem hízik, nem baj? A doki azt mondta, hogy nem baj, most már sokat mozog, lemegy róla, amit eszik. (Hozzáteszem alig eszik valamit, még mindig inkább csak a tejci.) Szóval nálunk sem állt meg a hízás 4 hónaposan, hanem 6 hónaposan. Ez szerintem azon múlik, hogy mikor kezd el jobban mocorogni. De ez nagy babáknál a nagy súly miatt később is van. 6 hónaposan kezdett el nagyon forgolódni, mászni meg inkább csak 8 hónaposan.
2009. jan. 17. 14:11
6/7 anonim válasza:
Az én kislányom 3580gr volt születésekor,3 hósan 8700,most 4,5 hónaposan 10,10 kg.szerintem ez egy kicsit sok,de az orvos szerint nincs semmi gond.Az első hónapokban 2 kilót hízott.Az én Kiscsajom sem kövér,gyönyörű formás baby.Csak anyatejes,a doki szerint akkor lenne baj,ha tápos lenne.Ne izgulj, biztos a te babócád is gyönyörű!
2009. jan. 17. 18:24
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat jó látni, hogy ennyi gyönyörű szép pampers baba és anyukája jár erre az oldalra. Megnyugodtam simán belefér, hogy 6 hós korában áll meg, sőőőt ha belegondolok ő még tényleg nem forog egyik oldaláról a másikra mindig inkább ülne, de persze mögötte kell lennem!! :oD
Azt én is hallottam, hogy az anyatejes babák annyit híznak amennyi csak jólesik, csak a tápos babáknál kell "fogyóztatni", hogyha elszalad velük a ló, de biztosan ti is találkoztatok rengetek rossz indulatú anyukával akik sztem ha ilyen babájuk lenne a seggüket a földhöz vernék boldogságukban, de mivel nincs csak szemétkednek. Ez van, élvezzük a kis husainkat! :o)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!