Vélemények a tesco-ban kaphatós akciós szánkórol?
Figyelt kérdés
Szerintetek megéri? Látta valaki hogy mekkora a 2 személyes?2010. dec. 2. 15:07
1/8 A kérdező kommentje:
Azért hogyha nem éri meg, vagy túl kicsi, akkor nem utaznék el érte be a városba a kisfiammal.
2010. dec. 2. 15:07
2/8 anonim válasza:
Szia! Délután megyek tescoba és megnézem neked! Csak azért irtam most hogy megtaláljam a kérdésedet!
3/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, igazán kedves vagy:)
Holnaptól lesz akcióban a fém és a fa szánkó is.
2010. dec. 2. 15:21
4/8 anonim válasza:
Mi már néztük a múlt héten. Méretre nem rossz, de elég sz@r minőségű. Mi inkább nem vettük meg.
5/8 anonim válasza:
Szerintem nagyon gagyi,én nem venném meg.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. akkor azért "ilyen olcsó". Kedves utolsó, te voltál az első válaszoló?
2010. dec. 2. 18:19
7/8 anonim válasza:
Szia! Én vagyok az első válaszolo! Hát inkább máshol vegyél mert ez nem az igazi. Az igazsághoz hozzátartozik hogy vitték mint a cukrot,de az tuti, hogy egy télen lehet használni (ha kibir egy telet) A Fa szánkó nem volt annyira gáz 7ezerért. Inkább már azt, bár nemtom hogy egyébként mennyibe kerül egy szánkó. Szép napot!!!
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Én is csodálkoztam rajta, gondoltam is nem lehet valami nagyon jó minőség, mert amúgy 10-12e között mozognak a fa szánkók. Ha már veszünk, akkor olyat akarunk, ami nem egy telet bír ki.
2010. dec. 4. 08:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!