Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisfiúknak szoktak babakonyhát...

Kisfiúknak szoktak babakonyhát venni? Na és babát?

Figyelt kérdés
2010. dec. 2. 14:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Pont ezen gondolkodtam, ha lányoknak szoktak autót, illetve lányok szoktak autóval játszani, akkor miért ne.

Férfiak is szoktak főzni, pelenkázni.

Az én láyomat nem nagyon érdeklik a babaák, de az autók és különböző jérművek nagyon, ez van.

2010. dec. 2. 14:24
 2/11 anonim ***** válasza:
Inkább szerszámpadot, és fiú mesehős babát, mint bob a mester, Many a szerelő, woody a toy story-ból.
2010. dec. 2. 14:25
 3/11 anonim ***** válasza:

az én kisfiamnak van egy nagy, puha szivacsbabája, van hosszú haja, meg szoknyája. imád vele birkózni, meg megkínálja keksszel :-D nagyon nagy hasznát vesszük most, hogy ebben a rossz időben nem lehet senkit meglátogatni. vagy a hó miatt, vagy mert mi vagyunk betegek, vagy mert ők betegek. így legalább van társaság.

szóval, az én kisfiam nagyon szereti 15 hónapos

2010. dec. 2. 14:26
 4/11 anonim ***** válasza:

Engem itt már "leugattak", hogy miért nem vettem babát a kisfiamnak. Na a dédi hozott ajándékba. A kukában kötött ki a baba. Vitte oda a szemeteshez, és mutatta, hogy dobjuk ki. Erről ennyit.

Viszont barátnőm babakonyhát vett a kisfiának karácsonyra. 2 éves, és valahol játszóházban voltak, ahol nem lehetett elrobbantani a kissrácot a babakonyha elől. Hát ezért kap egyet.

2010. dec. 2. 14:27
 5/11 anonim ***** válasza:
tanítónő vagyok, itt nem írnám le az indokokat.De nagyon is fontos, hogy a fiuknak is legyen babájuk, akár konyhájuk és a lányoknak meg autójuk. Szerepjátékoknál nagyon kell. Hidd el, ha nem veszel neki, ugyanúgy fog a te edényeiddel, fakanalaiddal játszani. Úgyhogy ha inkább sajátot adnál neki, nyugodtan vegyél. Ahogy egy lány is "autózik" egy téglatesttel (persze ha nincs autója). Ezért is vannak fiús színű konyhák. Ha utána nézel kék színű babakocsi is van. Nem hiába.
 6/11 anonim ***** válasza:
Hozzáteszem, még mielőtt valaki belémkötne, hogy természetesen nem dobtam ki végül, elajándékoztuk.
 7/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszotokat, azt hiszem akkor karácsonyra babakonyhát kap a kétévesem :)
2010. dec. 2. 14:33
 8/11 anonim ***** válasza:

én is pont a babakonyhán gondolkodtam! mi kórházban voltunk, ott volt, imádta a kisfiam. babánk is van, és nagyon tetszik neki a baba, ahogy előttem írták "társaság". :)

szóval szerintem nem gáz a babakonyha! sőt.

2010. dec. 2. 15:17
 9/11 anonim ***** válasza:
78%

Az én kisfiam is imádja a játékkonyhát.

Amin meg jót nevettem, játszóházban megterített egy babának, főzött neki kaját, beültette az etetőszékbe, utána elvitte babakocsival sétálni.

DE! Szegény baba kilógott az etetőszékből , mire a fiam jól fejbe vágta, a babakocsit meg felborította...

Szóval próbálkozik, de hiányzik belőle a lányos gondoskodás:))))

2010. dec. 2. 15:25
 10/11 anonim ***** válasza:

Lemaradt, h van babánk, az én régi babám, rá se néz, de megvan a Teletubbies sorozat összes "állata" többféle méretben, azokat szeretgeti, ad nekik gyógyszert, épít nekik házat, altatja őket.

Szóval ez is lehet alternatíva.

2010. dec. 2. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!