Milyen babakonyhát vegyek?
Figyelt kérdés
20 hónapos kislányomnak vennék jó minőségű babakonyhát. Olyat szeretnék, ami hangot is ad. Ti milyet vettetek?2011. máj. 8. 23:16
1/4 anonim válasza:
Magamtól semmilyet nem akartam neki venni, de kaptunk egy Ikeást. Fából van. A minősége nagyon jó, de hangot nem ad.. (milyen hangot kell adnia egy babakonyhának) ??
3/4 anonim válasza:
Én is sokat nézegettem, de végül nem vettünk ilyen műanyag vackokat. Amúgy semmi értelme hogy hangokat adjon, nem az a lényeg, és 20 hónapos még kicsi hozzá. Tudom, mert az enyém is akkortájt kapta, és most jétszik vele 3,5-4 évesen. Mindenképp fát vegyetek, ha megengedhetitek magatioknak, és nagyobb méretűt, hogy sokáig tudja használni. Mi egy régi íróasztalból csináltunk. Ilyen lett. [link]
4/4 anonim válasza:
2. vagyok!
Kedves utolsó ez a konyha nagyon szép, gratulálok. Adtál ötletet! Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!