Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2 hónapos babát milyen módszer...

2 hónapos babát milyen módszerrel a legegyszerűbb elaltatni?

Figyelt kérdés
Nagyon nehezen megy az esti altatás. Van, hogy szopizás közben elalszik, de van, hogy az se segít, mert ahogy berakom a kiságyba rögtön felébred. Volt idő mikor a cumi segített, de most már az se mindig, folyton csak cicizne.( Akár 2 órán keresztül is képes)
2009. jan. 17. 12:20
 1/3 anonim ***** válasza:

szia,

Ezzel mi is így voltunk...sőt!

Cici után még mellkason aludt a drágám mire nagy nehezen le lehetett tenni, de csak a mi ágyunkba, a kiságy szóba sem jöhetett.

A mai napig nem alszik a saját ágyában, most 17 hónapos.

2009. jan. 17. 12:29
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia, az én babám is 2 hónapos, nehezen elalvós baba.

Lehet, hogy rossz helyen van a kiságya, próbáld meg más helyekre tenni a szobában, ők még nagyon érzékenyek az ilyen dolgokra is, nekünk ez valamennyit segített.

A Te pólód berakása a feje alá, ez is bevált, és amit én most próbálok az az egyedül elalvás megtanítása: próbáltuk a felvesz-letesz módszert, de az eddig csak a férjemnek jött be néhányszor, én ha ébren próbálom meg letenni a kiságyába, rögtön elkezd sírni.

Így most azt csinálom, hogy csak félig ringatom álomba, valamennyire még éber, legalább is amikor leteszem, picit felébred, de hátsimivel vissza tudom altatni, és így végül is már a kiságyban alszik el: nem kell vacakolni a lerakással - régebben mindig akkor ébredt fel, ha leraktam..

Meg azt kezdem bevezetni, hogy egy bizonyos zenét bekapcsolok, és az fogja jelezni neki, hogy most alvás van.

Remélem tudtam ötleteket adni, meg azt is, hogy beválik.:)

2009. jan. 17. 18:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem egy módszer vált be, de az nagyon. Vettem e fitnessballt, vagyis fitnesslabdat, és azon az autóshordozóban ringatom, amig bealszik. Közben nyugodtan tévézgetek. A babám 7 hós, már nagyon rég így altatom, vagy szopival, ugyanis anyatejes. De ezt az altatási módot sokkal jobban szereti. Hát igen, találékonynak kell lennünk. :-)
2009. jan. 18. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!