Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A te babád is "rá van kattanva...

A te babád is "rá van kattanva" a tv-re?

Figyelt kérdés

11 hós lesz. Szinte soha nem tv-ztünk, amikor ébren volt, talán ezért bűvöli most el annyira. Néha azért már a híradót megnéznénk, amikor még ébren van, de akkor a tv elé áll és odadugja az orrát, úgy nézi, ráadásul nem lcd. Nem lehet elcsalogatni, ha elhozzuk sír.

Van ötleted, hogy hogyan csináljuk? Egyelőre nulla tv, amíg ébren van, de azért ezt nem akarom örökre...

2010. dec. 2. 12:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

3. vagyok. természetesen nem 11 hósan működött ez, akkor nem is néztünk tévét!

2 éves lesz most, most nmár érti, hogy miért nem szabad. amíg nem érti, addig meg a szülő felelsőssége hogy lehetőleg ne izomból oldjon meg dolgokat. midndegy, ki így nevel, ki úgy. nekem nem szimpatikus a sírnihagyás. ha lehet inkább elterelem a figyelmét. 11 hósan meg még bőven lehet. csak erre céloztam volna.

2010. dec. 2. 13:14
 12/12 anonim ***** válasza:

Születése óta szinte egész nap megy a tévé.

Nem érdekli egyáltalán. Egy-egy reklámra odatekint, de azt se nézi 10mpnél tovább.

Ő ezt szokta meg, így nem is érdekes neki.

2010. dec. 2. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!