Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A te babád is "rá van kattanva...

A te babád is "rá van kattanva" a tv-re?

Figyelt kérdés

11 hós lesz. Szinte soha nem tv-ztünk, amikor ébren volt, talán ezért bűvöli most el annyira. Néha azért már a híradót megnéznénk, amikor még ébren van, de akkor a tv elé áll és odadugja az orrát, úgy nézi, ráadásul nem lcd. Nem lehet elcsalogatni, ha elhozzuk sír.

Van ötleted, hogy hogyan csináljuk? Egyelőre nulla tv, amíg ébren van, de azért ezt nem akarom örökre...

2010. dec. 2. 12:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
18%

berakod a kiságyba

nem olyan nagy mission!

2010. dec. 2. 12:55
 2/12 anonim ***** válasza:
24%

ha pedig sír hát had sírjon! előbb-utóbb megunja! ez pont olyan, mint amikor "az elején" éjszakánként sír! a sok okoska meg odarohan ringatni, így megszokja, hogy ha üvölt akkor megkap mindent!

Plusz így nehezebb lesz majd megkülönböztetni az akarnok sírást a tényleges sírástól, mikor neadjisten fáj valamije vagy beteg! szóval erre figyeljetek oda!

2010. dec. 2. 12:57
 3/12 anonim ***** válasza:

jaj de okos az előző! képzeld, én nem hagytam sírni éjszaka, mégsem lett elkényeztetett bőgőmasina. és a tévét sem nézi két centiről, ha szólok neki, hátrébb megy. off.

on: sztem egyelőre ne nagyon tévézzetek előtte. majd ha eljut arra a szellemi színvonalra, hamarosan, hogy megérti, hogy rossz a kis szemének, akkor lehet vele így beszélni, hogy kicsikém, állj hátrább, mert elromlik a szemecskéd.

és ha sír, akkor nem hagyni kell, ennyi idősen, hanem elterelni a figyelmét! nehogy már egy 11 hónapos anyja ne tudja, mikor miért sír a gyereke!....

2 éves kislány anyukája

2010. dec. 2. 13:01
 4/12 anonim ***** válasza:
az én kislányom is megszállottan nézi pedig még csak 2.5 hós ha elkapja a tekintetével képes percekig azt figyelni!
2010. dec. 2. 13:01
 5/12 anonim ***** válasza:
Szia.Az én kislányom 9 hós.Mióta megtanult mászni és állni azóta nálunk ez megy.Elégé lent van a tv ott áll elötte közvetlenül akkor nem nézz bele messzebbről igen.Igazából én nem tudok mit csinálni vele.Ha nem megy a tv nem szól semmi akkor sztem megkattanánk itthon csendben.sztem leszoktatni ugysem fogod tudni hiába hozod el ő vissza megy és így tovább és tovább....bocs h nem tudtam segíteni.de sztem kár erre annyira rágörcsölni.
2010. dec. 2. 13:04
 6/12 anonim ***** válasza:

egyetértek az előttem szólóval! Igaz, nálunk csak a micky egér játszóterét nézhetik meg reggel, vagy délután a bekapcsolom. más műsór amúgy sem köti le a 2és fél évest. a pici 6 hós, így mellette ezt nézi. ha meglátja ő is a micky-t ezerrel vigyorog neki. nekünk lcd-nk van, de ebből még nem volt gond, hogy odaáll elé. igaz eléggé rá van kattanva a nagyobbik. ő jobban követeli a mesét.

Jah, és igaza van az előttem szólónak, hogy nem kell mindjárt minden hisztire felülni. majd abba hagyja, így nem nő a fejedre. És nincs felesleges hiszti...

Más okosok véleménye nekem sem számít.

2010. dec. 2. 13:07
 7/12 anonim ***** válasza:
mármint a legelső hsz írójával
2010. dec. 2. 13:08
 8/12 anonim ***** válasza:

"jaj de okos az előző! képzeld, én nem hagytam sírni éjszaka, mégsem lett elkényeztetett bőgőmasina. és a tévét sem nézi két centiről, ha szólok neki, hátrébb megy"

amint látod ez nem mindenkinél működik, szóval...

2010. dec. 2. 13:11
 9/12 anonim ***** válasza:
csak annyit, hogy én sokat néztem közelről a tévét kiskoromban, mert senki nem vette a fáradtségot, hogy rám szóljon. eredmény: 30 évesen majdnem 10 dioptriás látáskárosodás, még szerencse, hogy van már kontaktlencse a világon. igenis el kell vinni a gyerket a tévé elől. az meg nem érv,. hogy megbolondulnánk tv nékül. nálunk nem ment a tévé soaha, amikor ennyi idős volt a kislányom, mégsem bolondultunk meg.
2010. dec. 2. 13:12
 10/12 A kérdező kommentje:
Persze, tudom és figyelek is erre, hogy ne ő legyen az úr a házban, egy kis hiszti nem ijeszt meg. Hiába sír, ha valamit nem szabad, nem engedem meg. Aztán lassan megtanulja. De ez a tv dolog nem múlik, legalábbis egyelőre.
2010. dec. 2. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!