A te babád is "rá van kattanva" a tv-re?
11 hós lesz. Szinte soha nem tv-ztünk, amikor ébren volt, talán ezért bűvöli most el annyira. Néha azért már a híradót megnéznénk, amikor még ébren van, de akkor a tv elé áll és odadugja az orrát, úgy nézi, ráadásul nem lcd. Nem lehet elcsalogatni, ha elhozzuk sír.
Van ötleted, hogy hogyan csináljuk? Egyelőre nulla tv, amíg ébren van, de azért ezt nem akarom örökre...

berakod a kiságyba
nem olyan nagy mission!

ha pedig sír hát had sírjon! előbb-utóbb megunja! ez pont olyan, mint amikor "az elején" éjszakánként sír! a sok okoska meg odarohan ringatni, így megszokja, hogy ha üvölt akkor megkap mindent!
Plusz így nehezebb lesz majd megkülönböztetni az akarnok sírást a tényleges sírástól, mikor neadjisten fáj valamije vagy beteg! szóval erre figyeljetek oda!

jaj de okos az előző! képzeld, én nem hagytam sírni éjszaka, mégsem lett elkényeztetett bőgőmasina. és a tévét sem nézi két centiről, ha szólok neki, hátrébb megy. off.
on: sztem egyelőre ne nagyon tévézzetek előtte. majd ha eljut arra a szellemi színvonalra, hamarosan, hogy megérti, hogy rossz a kis szemének, akkor lehet vele így beszélni, hogy kicsikém, állj hátrább, mert elromlik a szemecskéd.
és ha sír, akkor nem hagyni kell, ennyi idősen, hanem elterelni a figyelmét! nehogy már egy 11 hónapos anyja ne tudja, mikor miért sír a gyereke!....
2 éves kislány anyukája

egyetértek az előttem szólóval! Igaz, nálunk csak a micky egér játszóterét nézhetik meg reggel, vagy délután a bekapcsolom. más műsór amúgy sem köti le a 2és fél évest. a pici 6 hós, így mellette ezt nézi. ha meglátja ő is a micky-t ezerrel vigyorog neki. nekünk lcd-nk van, de ebből még nem volt gond, hogy odaáll elé. igaz eléggé rá van kattanva a nagyobbik. ő jobban követeli a mesét.
Jah, és igaza van az előttem szólónak, hogy nem kell mindjárt minden hisztire felülni. majd abba hagyja, így nem nő a fejedre. És nincs felesleges hiszti...
Más okosok véleménye nekem sem számít.

"jaj de okos az előző! képzeld, én nem hagytam sírni éjszaka, mégsem lett elkényeztetett bőgőmasina. és a tévét sem nézi két centiről, ha szólok neki, hátrébb megy"
amint látod ez nem mindenkinél működik, szóval...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!