Péntektől vasárnapig be vagyunk fizetve egy wellness hétvégére Kehidakustányba, a férjem meg az egy éves fiunk. Ti elindulnátok?
A gyerek jól bárja a gyűrődést, nyáron az Adrián voltunk, ezzel nincs akkora gond. Meg nem is a férjem vezetői képességei a kétségesek. Ilyenkor a legnehezebb mások eseteges bénázásait kivédeni; vagy beragadni egy baleset dugójában... nem vagyunk aggódósak meg 1000%-os biztosnágra törekedők, csak reálisan próbáljuk felmérni a helyzetet.
Én már voltam Kehidán, akkor is egy tél volt, tényleg jó volt... Na, majd kiderül a férjem belemegy-e. Köszia válaszokat!
miért ne mennék el? főleg, hogy már be van fizetve. vagy olyan jól állsz anyagilag, hogy nem számít, ha buksz pár száz ezret?!
ez még nem tél, lesz ennél még rosszabb, akkor mit fogunk csinálni?!
nekem nincs jogosítványom, autónk is csak pár hónapja, úgyhogy 2 éves babával, terhesen, biciklivel kell mindenhova mennem és mindent egyedül kell intéznem és nem hisztériázok, hogy 2 fokban, esőben bicikliznem kell, mert nincs pénzem bérletre. ennyi.
szóval én nem hisztiznék, hogy wellness-hétvégére kell mennem a hétvégén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!