Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Péntektől vasárnapig be...

Péntektől vasárnapig be vagyunk fizetve egy wellness hétvégére Kehidakustányba, a férjem meg az egy éves fiunk. Ti elindulnátok?

Figyelt kérdés
2010. dec. 2. 10:10
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

A gyerek jól bárja a gyűrődést, nyáron az Adrián voltunk, ezzel nincs akkora gond. Meg nem is a férjem vezetői képességei a kétségesek. Ilyenkor a legnehezebb mások eseteges bénázásait kivédeni; vagy beragadni egy baleset dugójában... nem vagyunk aggódósak meg 1000%-os biztosnágra törekedők, csak reálisan próbáljuk felmérni a helyzetet.

Én már voltam Kehidán, akkor is egy tél volt, tényleg jó volt... Na, majd kiderül a férjem belemegy-e. Köszia válaszokat!

2010. dec. 2. 11:58
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Szépen óvatosan menjetek.Jó utat és pihenést.
2010. dec. 2. 13:07
 13/19 anonim ***** válasza:
Mivel a férjed fog ezek szerint vezetni inkább hallgass rá. Ne erőszakold rá ha akartok menni, neki kell nagyon észnél lenni.
2010. dec. 2. 13:11
 14/19 anonim ***** válasza:
50%

miért ne mennék el? főleg, hogy már be van fizetve. vagy olyan jól állsz anyagilag, hogy nem számít, ha buksz pár száz ezret?!

ez még nem tél, lesz ennél még rosszabb, akkor mit fogunk csinálni?!

nekem nincs jogosítványom, autónk is csak pár hónapja, úgyhogy 2 éves babával, terhesen, biciklivel kell mindenhova mennem és mindent egyedül kell intéznem és nem hisztériázok, hogy 2 fokban, esőben bicikliznem kell, mert nincs pénzem bérletre. ennyi.

szóval én nem hisztiznék, hogy wellness-hétvégére kell mennem a hétvégén.

2010. dec. 2. 13:41
 15/19 A kérdező kommentje:
Nem hisztizek, lehet normális hangnemben válaszolni. Nem az anyagi körülményeimre kellett kommentet írni, amúgy 14 ezer forint... Ha pedig nem tudsz vezetni, így nincs vezetési tapasztalatod, akkor nem vagy kompetens a kérdés megválaszolásában. Bocs, de felhúztál!
2010. dec. 2. 13:52
 16/19 anonim ***** válasza:
31%
Ne foglalkozz vele, csak irigy hogy neki nem adatik meg hogy elmenjen pár napra.
2010. dec. 2. 14:46
 17/19 A kérdező kommentje:
A férjem lemondta és szerencsére el lehetett tenni jövő tavaszra. Úgyhogy így a legjobb. Azért köszönöm a válaszokat.
2010. dec. 2. 15:16
 18/19 anonim ***** válasza:
Jól döntöttetek!
2010. dec. 3. 14:08
 19/19 A kérdező kommentje:
Szerintem is. Nálunk nagyjából egész délelőtt szakadt a hó...
2010. dec. 3. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!