Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tehetnék, hogy könnyebben...

Mit tehetnék, hogy könnyebben kakiljon?

Figyelt kérdés
Egy hete kezdtünk el almát enni, addig napi 2-3x volt kaki, azóta csak napi 1x. Azzal is megszenvedett, de legalább volt. Tegnap adtam neki először krumplit, pár kanállal csak, és azóta még mindig nem kakilt. Mit adhatnék neki, hogy egy kicsit könnyebben menjen a dolog? Sokan mondták a barackot, de nem lehet sehol kapni ilyenkor.
2009. jan. 17. 10:47
 1/3 anonim ***** válasza:

A hozzátáplálás megkezdése ezzel jár, pár nap-egy hét és helyre áll a rend.

BArack van üveges bébiételben, én is azt adtam neki, vagy mondják még a szilvát is, de van akinek a sütőtök is hajt.

Én FLP-s aloe vera activatort adok a babának, jó székletlazításra is, és sok folyadékkal itatom napközben.

Szoktunk tornázni, "együtt nyomni", ezek is segítenek.

Az én lányom pl napjában csak egyszer kakil, és néha néha kimarad egy nap, ez nem gond, főleg ilyenkor.

VAn aki a kamillateát mondja, és vannak kimondott hasfájásra babateák is.

De szerintem csak légy türelmes, be fog állni a napi egy.

2009. jan. 17. 10:50
 2/3 anonim ***** válasza:

aszaltszilva, azt lehet is kapni. kicsit beáztathatod teába, vízbe, ha kemény.

banánt, csokit NE adj !

2009. jan. 17. 10:54
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekünk a kamillatea vált be.

1 deci vízbe 1 filter, és 1 tkanál cukor. Garantált a siker!

A cukor laxatív hatású a babák számára!

Sima barackot most nem adnék, mert az nem "természetes", amit ilyenkor lehet kapni.

Vegyél neki üvegeset, pl. Kecskemétit, az már 4 hóstol adható. Ugyanígy a szilva is jó!

Légy résen, a kamillatea hamar hat :)

2009. jan. 17. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!