Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Adhatok körtét a 7 hónapos...

Adhatok körtét a 7 hónapos lányomnak? Nem baj, hogy apró szemes?

Figyelt kérdés

A doki szerint adhatok, de nem baj, hogy apró szemes? Hiába turmixoltam le, érezni az apró szemeket benne. Vagy adjak neki inkább üveges bébiételben körtét?

Evett már almát, banánt, krumplit, répát, sóskát, spenótot, salátát, sütőtököt, üveges bébiételből őszibarackot, sárgabarackot, zöldborsót és cukkinit.

Másfél hónapja eszegetünk.

2009. jan. 17. 10:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia! Én fagyasztottam le ősszel körtét pürésítve és nekem is apró szemek maradtak benne. Kicsit én is tartottam tőle, de nem volt semmi gond, már 1 hónapja adom a kislányomnak, Ő 8 hós. A körte ilyen, ezek nem olyan apró magvak, mint amilyen az eperben is van, ezek nem allergizálnak.
2009. jan. 17. 10:50
 2/5 anonim ***** válasza:
én adtam és megette így is,szerintem adj neki nyugodtan.
2009. jan. 17. 10:56
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Véletlenül nem Nasi körtét adtál neki? Mert az olyan "szemes", kristályos. A mienk nem eszi meg:(

Viszont van a vilmoskörte, azt imádja, és az nem kristályos, ikrás, vagy nemis tudom mit mondjak rá, de értem a kérdésed...

2009. jan. 17. 12:14
 4/5 A kérdező kommentje:

Az biztos, hogy nem nasi körte, azt az egyet ismerem.

De hogy a többi melyik melyik, azt nem tudom...

Nem a legbarnább fajta, de nem is a világos.

Falun lakunk, örülök, ha egyáltalán valamilyet lehet kapni a boltban...(a sütőtök is ritkaságszámba megy, ha lesz legközelebb, veszek 4-et és fagyasztok:-)

2009. jan. 17. 12:52
 5/5 anonim ***** válasza:
A körte nem apró magvas,amit érezni lehet a húsában,azok az ún. kősejtek.
2009. jan. 17. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!