10,5 hónapos lányomnak adhatok milli mia vanilíás krémtúrót?
Figyelt kérdés
2011. máj. 25. 14:25
1/7 anonim válasza:
Lehet, hogy adhatsz, de en meg a 16 honaposomnek sem adtam. Inkabb csinaltam turobol neki maam. Igy nem volt benne ezerfele adalek. Olvasd csak el mi minden van benne. Eleg lesz ezekkel kesobb ismerkednie, mert ugye teljesen elkerulni szinte lehetetlen.
3/7 anonim válasza:
Nyugodtan adhatsz.Mindenben van adalékanyag.ezeket nem lehet kiszűrni.Még a sima túróban is van adalék.:):D
4/7 anonim válasza:
mindenben van, csak nem midnegy mennyi....ha otthon csinlod meg, sokkal egészségesebb. én csak egyszer olvastam el a címkéjét egy ilyesminek, és elég is volt. még mai napig sem nagyon kap ileneket, csak sátoros ünnepeken, pedig már 2,5 éves lesz. nekik a veséjük még nagyon kis érzékeny, nem kell fölöslegesen terhelni a sok hülye adalékanyaggal.
5/7 anonim válasza:
olvasd el a cimkéjét!
persze, nem lehet kiszűrni, de azért törekedni lehet rá, hogy egészségesen egyen. ha friss gyümölcsöt összekeversz túróval, banánnal, az még finomabb is lesz.
én biztos nem adok , legfeljebb nagyobb korában.
szintén 10,5 hós
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát! Megkóstoltattam vele, nem ízlett neki, ezért nem erőltetem még.
2011. máj. 25. 15:31
7/7 anonim válasza:
Az én fiam 8 hónapos,a védőnő mondta hogy adhatok neki milli mia-t......hát én adtam is már 2x,de mostmár elbizonytalanodtam hogy adjak e még neki máskor is vagy még pihentessem.Amúgy nagyon ízlett neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!