Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Olyan gonosznak érzem magam....

Olyan gonosznak érzem magam. Az vagyok? 14 hetes a kisfiúnk és rengetegszer kel fel éjszaka...

Figyelt kérdés
14 hetes a kisfiúnk és rengetegszer kel fel éjszaka.Ma 7 órakor fürdettünk utána egy órát szopizott(mind a két cicit)és elaludt.Betettem a kiságyba és öt perc múlva felébredt.2 napja vettem észre hogyha erélyesebben rászólok hogy "NA MOSTMÁR ELÉG LEGYEN,ALVÁS VAN,JÓ ÉJSZAKÁT"és hasrarakom elalszik,de ha nem is alszik el egyből meg sem mer szegény nyikkanni.Utána totál lelkifurdim van,de már annyira fáradt vagyok,hogy sokszor 2 órába telik mire eltudok aludni.Sajnálom szegényt.Nagyon gonosz vagyok?Lelkileg nem fog megsérülni?
2009. jan. 16. 20:33
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
Olvastam a válaszokat.Azt elfelejtettem leírni hogy Ő egy nagyon sírós baba.A védőnőnk is azt mondta,hogy nagyon magas az ingerküszöbe.A hangos zenére,porszívóra megnyugszik.Ezért próbálok napközben is csendben maradni hogy inkább a csendet szokja ne a ricsajt.Mármint,hogy ne kelljen neki a hangos zene hanem nyugodjon meg a csendben is.Lehet hogy azért reagál így ha rászólok.De azt nem úgy kell értelmezni hogy kiabálok vele hanem hogy más lesz a hanglejtésem.
2009. jan. 17. 08:37
 32/33 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is előfordult ilyen! én elvittem orvoshoz, védőnő, a végén kiderült hogy éhes, nem volt elég tejem, nem volt elég tápláló, furcsálltam mert képes volt másfél órát cicizni, azt hittem jól lakott, közben mégsem. Pótlást írtak fel, azóta békésen alszik egész éjjel.
2009. jan. 17. 17:37
 33/33 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Nekem egyből az jutott eszembe, hogy lehet nem elég a tejed! Szerintem nem lesz abból semmi hátránya, ha legalább este tápszert kap! És nem lehet, hogy hasfájós? Nekünk az vált be, hogy oldalt fekve (kitámaszottam kispárnával) szoptattam! Azt mondta az orvos igy kicsi az esélye , hogy levegöt nyel és nem fáj a pocija!Nekünk bevált onnantól nyugi volt!Persze most 3 éves múlt és még most is fentvan éjjel! Én azóta nem aludtam át egy éjszakát sem! Kérj segítséget mert igy tényleg befogsz csavarodni! Kitartás!:)
2009. jan. 23. 11:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!