Olyan gonosznak érzem magam. Az vagyok? 14 hetes a kisfiúnk és rengetegszer kel fel éjszaka...
ezen én is sokat gondolkodom, nálunk is előfordul ez néha. a manóm már 8 hónapos, és úgy látom, h szeret, mert egyébként nagyon jóban vagyunk:)) szerintem aki azt mondja, h nála soha nem szakad el a cérna, az hatalmasat hazudik. rám is rámkiabáltak néha, mégsem lettem lelkileg sérült és szerintem te sem:)
az anyukám szerint a nőkből egyedül a babájuk tudja kihozni az állatot és rá kellett jönnöm, hogy igaza van...
fel a fejjel, nem vagy rossz anya, ha már ezen gondolkodsz, az már bizonyíték - szerintem.
Én nem hiszem el, hogy lenne olyan anya akinél nem szakad el az a bizonyos.
Sajnos nálam is, 8 hós a lányom-eddig a legtöbb amit egy húzamban aludtam talán 3 óra volt (az is ritka)-és terhességem alatt sem sikerült egy éjjelt sem végigaludni, hol a másik gyermekem, hol a terhességem miatt... Több mint másfél éve nem aludtam normálisan...
Mostanában kb. 15 percenként ébred éjjel-cumi v. sírás v. dumálás v. hajtépés v. evés....kimeríthetetlen a tárháza.
De megpróbálom magam fékezni, muszáj!
Én megértelek, de szerintem ebből hiba lenne rendszert csinálni, Neked és Neki sem használ. Hiszen még csak 3 hónapos-nagyon picike-szüksége van rád, az illatodra a közelségedre.
Ha már nem bírod cérnával akkor kérd meg a párod, hogy szeretgesse, ringassa Ő. Ülj be egy kád vízbe, kapcsolj ki-mindjárt más színben látod a világot.
Én most tettem le a lányom, ordít:( - megyek felveszem:)
Sok szerencsét, és türelmet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!