A lakásban hol hagyod szabadon jönni-menni a kúszó-mászó babádat?
Figyelt kérdés
Eddig csak a nappaliban szőnyegen játszottunk. Végre mászásból nem vált kúszásra, főként ezért féltettem eddig a kőtől, mert hideg lenne a hasának. De nagyon szeretne másfelé is szétnézni. Te hagyod? Pl. konyhában. Nem akarom, hogy túl kicsi legyen a mozgástere.2010. dec. 1. 12:41
1/12 anonim válasza:
Én hagytam szétnézni mindenfelé, de a fiam nyáron volt ebben a korban, könnyebb dolgom volt. Öltöztesd fel jobban, aztán hadd kíváncsiskodjon máshol is. :)
2/12 anonim válasza:
Mindenhol.2 szobás lakásunk van. Csak a hálóban van szőnyeg.Sosem fázott fel, inkább a nappaliban kúszott inkább, mint a többi helyiségben.
3/12 anonim válasza:
Húztam rá plusz pulcsit vagy hosszuujjut és mehetett mindenfelé. Egy fél órácskától nem lesz baja.
4/12 anonim válasza:
Mindenhol.2 szobás lakásunk van. Csak a hálóban van szőnyeg.Sosem fázott fel, inkább a nappaliban kúszott inkább, mint a többi helyiségben.
5/12 anonim válasza:
Én mindenhol hagytam mászni.Sohasem fázott meg.
6/12 anonim válasza:
Az én kisfiam még csak kúszik. Csak a 2 szobában van parketta, az előszobában, konyhában járólap van, ami nagyon hideg. Mégsem zárhatom be a szobába, mert folyton ki akar jönni ha már elunta magát ott. Ilyenkor kap egy plusz mellényt, és egy rövid időre kijöhet. De nem engedem neki sokáig, mert félek, h. megfázik.
7/12 anonim válasza:
Mindenhol hagytam, a szobák parkettásak, a konyha és a folyosó járólapos. Nem fázott fel sosem. A pelenka nagyon sokat véd! Ha adsz rá egy meleg nacit és egy pulcsit, semmi baja nem lesz.:)
8/12 anonim válasza:
Egész nap, mindenhol mászik. 9 hónapos.
9/12 anonim válasza:
Enyém is mindenhol mászott, kúszott, még a kövön is. Nem fázott meg emiatt egyszer sem.
Mindig volt rajta body, póló, mackónadrág. Nyáron pedig csak body.
10/12 anonim válasza:
En is hagyom ot maszni minden fele de sajnos a konyhaba nagyon kell figyelnem mert elcsuszik a jarolapon es mar tortent baleset, hogy maszott utannam ezerrel megcsuszott a keze es jol beverte az orrat a jarolapba meg a homlokat. Neha fel akar allni mert megkapaszkodik a konyha szekrenybe es van, hogy csak gondol egyet, elengedi majd eldol es a jarolapon koppan. Nem banom, hogy kijon utannam, csak ha a konyhaba szabadon engedem semmit nem tudok tolle csinalni. Nem az a baj, hogy elesik mert meg kell tanulnia hanem az, hogy a jarolapra esik. :( Igy en a konyhaba bebikomp-ba teszem es amig teszek veszek o jarkal fel ala. Mashol eleg biztonsagos a lakas, nappaliba is vannak a jatekai, ott pakol, maszik, eloszobaba is maszkal, halo szobaba is lehet neki meg a sajat szobajaba termeszetesen. En csak a konyhaba meg a furdobe nem tudom szabadon engedni a jarolap miatt. Mashol van parketta de rajta van szonyeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!