Piros pozsgás arc,37,5 hő? Beteg lesz? Mozgatja egyfolytában a száját, mintha a nyelvét rágná, nyügös! Vigyem orvoshoz? 9 hónapos
Nekem most van fülgyulladása a lányomnak . 13 hónapos. Ő is mintha rágta volna a nyelvét olyasmiket csinált azt hittem foga jön, de nem. Hétfőn neki is hőemelkedése volt, aztán ma éjjelre magas láza lett most jöttünk meg az orvostól, középfülgyulladása van. Mellesleg nekem is és iszonyat be van dugulva a fülem, lehet ő is ezt érzi és ahogy mozgatja a kis száját " megpróbálja kidugítani " magának...
Kívánom hogy nektek ne ez legyen csak fogzás!!!
Bocs, de nem lehet, hogy csak szomjas és azért piszkálódik a nyelvével? Ha hőemelkedése van, vagy lázas nagyobb a folyadék igényük is.
Ha köhög kicsit, azért elvinném a helyedben, most itt a hétvége is, ha rosszabbodik, akkor meg az ügyeletre cipelheted stb.
Legalább a doki megnézné a száját is.
Egyébként volt a fiamnak vírusos bőrgyulladása, ami szintén csak hőemelkedéssel járt és ugyan neki nem voltak hólyagok, kiütések a szájában, de azt mondta a doki, hogy csodálkozik rajta, mert ilyenkor ott is szokott lenni és az fájdalmas is tud lenni a babáknak, valamelyik még nyelni se nagyon akar/tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!