Hányasra állítsam az Angel Care érzékenységét? Ha 6-oson van, akkor nem fogja mozgásnak érzékelni a tv és rádió rezonanciáját és nem felejt el jelezni, ha a gyerek nem vesz levegőt?
A mienken 5 a maximum, és azon van, mert szeret vándorolni a fiam az ágyban, így viszont még nem volt téves riasztás sem, mindig érzékeli! Nem hiszem, hogy a tv, rádió bezavarna. Volt már, hogy kikaptam a kicsit az ágyból, és nem kapcsoltam ki a figyelőt, de ment a tv és elég gyorsan elkezdett csipogni a kütyü!
Úgyis éjszaka van a legnagyobb jelentősége a légzésfigyelőnek, akkor meg gondolom nem megy se a tv se a rádió?!
Persze, nem megy éllel a tv, de ma reggel 7kor bekapcsoltam, a baba még aludt és kb. fél 8kor beriasztott a légzésfigyelő. Szerencsére semmi baj nem volt, megmozgattam őt és szépen lélegzett is, de ha hangosabban szólt volna a tv, akkor félek, hogy nem jelez, ha a pici elfelejt levegőt venni.
Nekem is 3-ason van egyébként.
Nálunk falon keresztül bezavart a tv, felhivtam őket és azt mondták, hogy 4-es erősségre kell állítani mert az a normális a magyar háztartásokban.
Ha van a közelben bármi ami vezeték nélküli akkor még azt is érdemes kivinni a szobából.
Gondolok itt pl. wifi-re, vezeték nélküli fülhallgatóra (nálunk 3x kellett kicseréltetni mire nem okozott gondot, pedig a nappaliban volt. Ja és még annyit mondott a hölgy hogy ne töltsük a mobiltelefont a töltőn abban a szobában ahol a légzésfigyelő van.
De ha még a tv-t is érzékeli, akkor miért kell 6-osra állítani? Akkor még érzékenyebb, a még kisebb mozgásokat is megérzi, nem? Tudtommal a 6-os, vagyis nagyon érzékeny állás a legkisebb babákhoz való, mert az ő apró mozgásukat nehéz megéreznie a gépnek.
Nálunk 3-ason van, soha nem riasztott be tévesen.
Az meg csak az én véleményem fizikai ismereteim és a figyelő füzete alapján, hogy a benne lévő piezo kristályok a mozgást érzékelik, nem a tv-t meg wifit. Rezeghet a hősugárzó és a forgó az ágyon, de nem a tv, rádió, wifi, ez zöldség, akárki is találta ki. Szerintem...
Nem zöldség amit írtam mert 3x mentünk vissza az üzletbe hogy kicseréljük a fülhallgatót mert az zavart a nappaliban. Végül vezetékeset kellett venni.
Kedves XY válaszoló: A légzésfigyelőnek IS és egyéb elektronikai eszköznek IS van RÁDIÓFREKVENCIÁJA ezért zavarja be a légzésfigyelőt!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!