Kb. hányszor kell pelenkát cserélni fél éves korig, és utána?
kb 5500 pelenkacsere fél éves korig, egy éves korig pedig még kicsit több, mint az 5500 fele, aztán egy éves koron túl még csökken ez a szám kicsit kevesebb mint a felére és stagnál a pelusos kor végéig.
(persze ez átlag, ennél lehet kicsit többett és kevesebbet is használni)
Köszönöm a válaszokat!
Az utolsó jól megmondta, amúgy pontatlanul fogalmaztam, peluscsere/nap-ra gondoltam. :-)
Egyébként a kérdést azért tettem fel, mert 18 mosható pelusom van (ebből 16 db csak 10 kg-ig, kb. fél éves korig jó), kíváncsi voltam, elég -e a mennyiség, ha 2 naponta szeretnék mosni...
Azzal már ne is törődjetek, hogy ez mennyi le nem bomló szemetet termel a bolygónak!
Nyugodtan leugathattok, hogy a babapopsi a legfontosabb a világon, de mire a gyerek felnő, már nem lesz neki tiszta víz és levegő!
Mi is pont emiatt moshatózunk majd, de nem mosóporral mosunk, hanem mosódióhéjjal, ami nem vegyszer. :) Így meg lehet oldani. Ráadásul olcsóbb is, mint a mosópor!
De ez már itt off, ne essetek egymásnak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!