Fél éves,8 kg babátokra hányas pelenkát adtok? És milyen márkájút?
Mi eddig 4es pamperst használtunk, de úgy láttam, hogy kicsi. Mindig kifolyt belőle minden, és a belső gumi nagyon bevágott a babám combjába. Vettem 4+-ost, ugyanez. Most vettem egy csomag 5öst, de ezt egy picit nagynak érzem.
Nálunk amúgy sose vált be a pelenkán lévő súlycsoport, mindig nagyobbat kellett vennem, mert az adott súlcsoport pelenkája mindig kicsi volt rá
8 kilósan (8 hónaposan )4-es palnkát hordott, Libero-t vagy Pamperst.
Noname,meg gazdaságos pelenkákat soha.
Mots 20 hónapos, 13 kg Libero 5-öst hord.
Szia.
Kisfiam lassan 6 hónapos és kb 8 kg körül van.A pampers-el másmilyen okbol nemvagyok megelégedve mostanság,de amugy a 4-es méretet használjuk.A liberobol szintén a 4-es és ahogy az elöttem írták a Huggies az a pelus ami a comban erös babáknak a legjobb(tapasztalat).
Most,hogy a tescoban akciós volt a zzöl csomagos saját márkás pelus kiprobáltuk azt is.Szintén a 4 méretüt vettem és tökéletesen bevált.nem lett kiütéses a popoja,rendessen benttartja a pisit-kakát.Ha már megvetted a nagyobb méretü pelust probáld meg egy kicsit a derék résznél magasabbra tenni,váltásnál één is igy csináltam mindig mert elöször olyan nagynak láttam a nagyobb pelust.A kis combocskájánál meg mindig eligazittom a pelust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!