Beöltözik nálatok valaki Mikulásnak, hogy meglepje a babát?
Figyelt kérdés
2010. nov. 30. 10:57
2/7 anonim válasza:
Jaaaj, én annyit gondolkodtam ezen! :) Még csak 8 hónapos a kislányom, így nem sokat fogna fel belőle, ezért megegyeztünk Apával, hogy idén még nem jön hozzánk a Mikulás. Csak az ajándékot küldi. Viszont a plázában lesz, ott mindenképp megnézzük, hogy lássam, mit szól Hozzá :) Nálatok mennyi idős a pici? És ott jön a Télapó? :)
3/7 anonim válasza:
Apukám fog beöltözni a 15 hós fiamnak! Tavaly még nem lett volna értelme, max megijedt volna...
4/7 anonim válasza:
apa,már megvettük neki a ruhát.csak remélem hogy nem ismeri majd fel.2 éves,tavaly még nem láttuk értelmét,de idén mér nagyon szereti a mikulást,már éneket,mondókát is tud.(persze nem kívülről).
5/7 A kérdező kommentje:
Nekem 1 éves a kisfiam, és nagyon gondolkodom rajta... Szerintem apukám fog, ha kölcsönkapjuk a Mikiruhát a szomszédunktól. Tavaly is ő öltözött be, és ment a szomszéd gyerekekhez. Szerintetek 1 éves baba felfog belőle vmit?
2010. nov. 30. 11:16
6/7 anonim válasza:
utolsó vagyok,felfogni nem fog fel belőle semmit,vagy teszik neki vagy nem.igyekezzetek nagyon kedves mikulást csinálni,énekeljen olyan éneket amit ismer a baba,és hozzon olyan ajándékot ami tetszik neki.
7/7 anonim válasza:
a kislányom kilenc hónapos és a férjem főnöke már bejelentkezett, hogy ő jön és hoz ajándékot!!! Nagyon rendes ember :D, pénzt sem kér, élvezetből csinálja.....ötödikén este jön :D
én már nagyon várom, kíváncsi vagyok, hogy mit szól hozzá a Csibe, remélem nem fog megijedni :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!