Nátha alatt használ a C-vitamin, vagy árt?
Figyelt kérdés
Náthás volt a kislányom, és gondoltam, ha nem teát, hanem C-vitaminos innivalót adok Neki, azzal segítek. A védőnő azt mondta, hogy ne adjak Neki ilyenkor vitamint, mert azzal csak a bacikat táplálom. De betegség alatt mindenki több vitamint szed, nem? Most akkor hogyan van ez?2010. nov. 30. 10:28
1/12 anonim válasza:
Szia! Én ilyenről még nem hallottam. Van eü-s a családban, és ő is mindig vitamint ad, ha betegek vagyunk. Én Cebion cseppet szoktam adni a kisfiamnak ha náthás. Szerintem kérdezd meg a gyerekorvost telefonon. Jobbulást!
2/12 anonim válasza:
Én kisebb náthám mindig vitaminokkal bombázom. Kettessével szedem a Centrumot, teázom (méz, citrom) és 1-2 nap alatt elmúlik. Tömény C-vitamint pedig az orvosom is ajánlotta már. Van az 1000mg-os és azt ezerrel.
3/12 A kérdező kommentje:
Hát én is így gondoltam... A gyerekorvosunkat felesleges felhívni, mert ha gondom van, inkább a védőnőhöz fordulok, Ő a megbízhatóbb. Viszont, mikor ezt mondta, én is nagyon meglepődtem. Anyum is eü-t végzett, Neki is kerekedett a szeme, mikor mondtam a védőnő tanácsát. Akkor maradok a vitaminoknál, szerintem is használ. Köszönöm szépen a véleményeket :)
2010. nov. 30. 10:40
4/12 anonim válasza:
Add neki bátran.Nekem a doki is mondja mindig hogy adjam neki főleg ha náthás.Én cebion cseppet adok neki de minden nap.
5/12 A kérdező kommentje:
cebion csepp vény nélkül kapható? Mert talán több értelme lenne ilyen vitamin cseppeket kapnia, mint vitaminos innivalót.
2010. nov. 30. 10:44
6/12 anonim válasza:
Igen, a Cebion csepp vény nélkül kapható.
7/12 anonim válasza:
vény nélküli igen. esetleg adj még coryzaliát, nekünk segít mindig.
8/12 A kérdező kommentje:
Megyek a gyógyszertárba, és beszerzem ezeket. Nagyon köszönöm a segítséget mindenkinek :) Jó babázást!
2010. nov. 30. 10:52
9/12 anonim válasza:
A vas tartalmú vitaminok táplálják a bacikat és vírusokat.
A védőnő hallott valamit róla, csak már nem volt teljesen biztos benne, hogy mit...
A C vitamin antioxidáns és kifejezetten jó a nátha alatt. Sőt ilyenkor nagyobb dózisban ajánlott adni.
10/12 anonim válasza:
én hallottam már ilyet, de nem a C vitaminra, hanem a multivitaminra vonatkozóan, felnőttekre gondolok, azt mondták hogy ha beteg vagyok ne szedjek multivitamint, mert táplálom vele a bacikat is
azt hogy ez igaz vagy sem, azt nem tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!