3 hónapos babámat ha magamhoz ölelem, mindig fészkelődik, nem jó neki. Miért?
Más testhelyzet kényelmes neki, ennyi. Vannak ilyen babák, nyugi. Az én fiam se szeret ölben lenni, soha nem is tűrte (már 10 hós), persze a ringatás bejön neki is, de csak az, hogy feküdjön valakin, hát az uncsi :-)
Az is lehet, hogy próbálna figyelni az ingerekre, nem is az hogy zavarja a tv, hanem csak érdekli h honnan jön ez a fura fénye meg hangok.
Lehet hogy túl fáradt és ringatásra vágyna inkább, nem csak mozdulatlanságra. Esetleg próbáltad h rázod a kis popóját közben ,vagy dülöngélsz míg bekómál egy kicsit? (íg lehet prímán elkapatni, de néha olyan jól tud jönni egy kis ücsörgés, tudom én is, megjártam a lányommal ezt az utat , hehe)
Nem lehet, hogy a cicit keresi ösztönösen? A férjed hasán is nyugtalan?
Az én kisfiam apán nagyokat tudott mindig aludni, de ha az én mellkasomon volt, előbb-utóbb cickeresés lett a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!