Hogyha hajnalban mocorog, fészkelődik, nyögdécsel a babám, de nem ébred fel, megetessem, v. várjam meg míg magától felkel? 11 hetes.
Figyelt kérdés
1-2 percig mocorog, aztán nyugodtan alszik, aztán megint mocorog, megint nyugodt és így tovább.2009. szept. 17. 07:25
1/4 anonim válasza:
Nem kell megetetned,hagyd aludni.Ha éhes,akkor felkel magától.Ha felkelted,akkor legfeljebb cumizik egy kicsit,de nem fog rendesen szopizni.
2/4 anonim válasza:
Várd meg, míg magától felkel. Volt, hogy hajnalban hallottam mocorogni, kivettem az ágyból, de csak megzavartam. Párat szívott, aztán bealudt a mellemen. Ha éhes, úgyis rendessen felébred.
3/4 anonim válasza:
Nálunk is ez a helyzet-10hetes.
Én megetetem mikor már fél órája így dobálja magát,ő sem sír csak nyögdécsel majd visszaszundít.
Azért adok neki mert ilyenkor is szopizik elég rendesen.Nem annyit mint egy normál evésnél,de azért szívja.
4/4 anonim válasza:
Szia!
Nálunk is hasonló a helyzet pedig már 4 hónapos a kismanóm!
Én nem keltem fel enni beadom neki a cumit és már alszik is tovább! Nemtudom mitöl van ez náluk de az én kisfiam már régóta csinálja!
Szerintem ne keltsd fel ha éhes ugyis jelezni fogja!
4 hónapos kisfiú anyuja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!