Mikulásra mit fog kapni 8-10 hónapos babátok?
10 hós lesz a lányom vettem neki egy (tele)gumirozott talpú zoknit és egy pici zsiráfot, ami gurul és zenél.
a 3 éves fiam ugyanolyan zoknit kap, új fogkefét, és egy pici mozdonyt.
ezek mellett lesz még földimogyoró, aszalt gyümölcs, virgács!!!
Zokni mindenképp kell, már pár hete megvettem, oda is akartam adni a fiamnak, mert mindig mezítláb jár én meg falra mászok tőle. De valamiért utolsó pillanatban mégse adtam rá, aztán eszembe jutott a Mikulás.
mindenképpen kerülnétek a tárgyi ajándékokat?
Talán valami fini babakeksz esetleg? tök jó receptek vannak, és saját kezűleg készítettet jobb érzés adni...
Az enyémek amúgy 9,5 hósak és gabonapelyhet is fognak kapni mert imádják.
Most tanulnak járni, és meguntam, hogy fel- alá tologatják az étkezőszékeket, ráadásul túlontúl sokat borulnak emiatt, úgyhogy bár nem volt tárgyi ajándék betervezve, járássegítő kisautót fognak kapni, mindenképpen vettünk volna, a miku csak alkalom hogy odaadjuk. könyveket is adunk nekik, meg fürdőjátékot, mert most nyílt ki a csipájuk igazán a pancsolásra, szóval időszerűvé vált, mikulás ide vagy oda...
A nagyitól meg felfújható babahengert kapnak.
Köszi az utolsó három válaszolónak is! A babakeksz persze belefér, jó ötlet is! Toronyépítős hordójátéka van, imádja, és még jópár ezen kívül, ezért nem akarok játékot venni, meg a karácsonyi játékok nagy részét is megvettük, vagy egyeztettük a nagyszülőkkel. A könyv is jó ötlet, azt is imádja, majd nézek valami kisebb méretű, kemény lapos könyvecskét.
Köszönöm, azért még ötletek jöhetnek!
A corában lehet kapni műanyag nagy kerekű autókat 300 ft-ért. Ott kapott tűzoltóautót, a mikulás meg betonkeverőt hoz majd :o) A rossmannban vettem egy zenélő plüssfigurát, és az eurós boltban egy ajtódíszt (mikulásruhás rénszarvas) Ezeket teszem a csomagba.
Godnoltam még, hogy babakekszeket külön külön becsomagolok, hogy bontogassa... a fiam egy éves.
Gyümölcsnek még lehet kap egy avokádot a másik cipőjébe.
Apa gyümit kap, meg krumplit meg virgácsot, anya meg csokimikulást :o) Na jó, apa is kap csokimikit azért....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!