Mit kérjünk így Karácsonyra a családtól?
Figyelt kérdés
Fiam januárban bölcsibe megy.Elhangzott a nagy kérdés,hogy karácsonyra mit szeretnénk és olyan ajándékokat (is) kérnénk,ami hasznos lehet a bölcsibe menet neki.Autót és ilyeneket egyébként is fog kapni,nem ajándék helyett gondoltam a dolgokat.Mi lenne hasznos,bölcsis zsák,body vagy ilyesmi?Vagy van még,amit érdemes?Mire lehet szükség?
Tapasztalatokat főként várok és nagyon köszönöm előre is a válaszokat!
2010. nov. 29. 19:12
1/6 anonim válasza:
Benti cipő, melegítőruha, gyerekvitaminok (mindent összeszednek egymástól).
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Várok még!:)
2010. nov. 30. 20:41
3/6 anonim válasza:
Hótaposó, zoknik, harisnyák, pamut nadrágok bentre. Nálunk nem kellett ágyneműhuzat, kispárna viszont igen, huzat nem. Törölközőt is adtak, és kis tároló zsákokat is. Esetleg fogkefe, fogkrém, fogmosó pohár, valami szebb.
4/6 anonim válasza:
Biztos majd lepontoznak, de a gyerekemnek Karácsonyra játékot kérnék, aminek Ő örül, nem pedig fogmosópoharat, meg oviszsákot ami KELL... Sosem értettem amikor egy gyerek hótaposót, meg jégergatyát kapott karácsonyra. Egy gyerek hol tud örülni egy hótaposónak? Pedig az ajándékozás erről szólna, nem?!?!!?
5/6 anonim válasza:
utolsó vagyok: bocsi, most látom, hogy írod valahol, hogy nem ajándékként kérnéd. Csak a főcím alapján ("mit kérjünk így karácsonyra?") azt hittem...
6/6 A kérdező kommentje:
Bizony!Elsősorban aminek Ő ÖRÜL ,de szerencsére annyian vannak a családban,hogy kérhetünk hasznosat is:)
2010. dec. 3. 23:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!