15 hónaposom nem szereti a gyümölcsöt, hogyan vegyem rá mégis?
Figyelt kérdés
A hozzátáplálás kezdete óta nem rajong a gyümölcsökért igazán. Talán az üvegeset (cukormentes) megette, de a frisset nem igazán. Talán a banánt, mert az édesebb, esetleg almát tejpéppel keverve. A főzelékeket viszont imádja, mindent megeszik, amit mi. Ja, és úgy megeszi, ha mondjuk gyümölcsszószként készítem. De csak jobb lenne a friss, nem? Hogyan adjam? Mennyit kellene nekik frisset enni?2010. nov. 29. 17:42
1/5 anonim válasza:
Add főve, ha úgy szereti. Biztos sok a sava.
Megkap mindent, ha zöldséget is eszik. Próbáld nyers salátákkal kínálni, lehet hogy azt szereti. Vagy reszelt répa+alma+méz+citromlé.
Felnőttek is vannak, akik nem szeretik.Fura.
Talán vércsoport-diétát tart :)
2/5 anonim válasza:
Esetleg sütiben, vagy joghurttal, pudinggal, krémmel...
3/5 A kérdező kommentje:
igen, főve, sütivel stb. szereti, csak nyersen nem. De ez nem baj?
2010. nov. 29. 17:48
4/5 anonim válasza:
Van ilyen. Zöldségekkel is bevihető a vitamin. Lehet, hogy édesszájú. A tejpép szerintem tele van cukorral, nagyon édes (Milupa vaníliás hypoallergén), a fiam 25 dekát hízott tőle 3 nap alatt, úgy hogy 2-szer etettem meg vele naponta. Azért ez durva. Nem lehet, hogy az édesebb ízekhez szoktattad hozzá és a gyümölcsök kicsit savanykásabbak? Egyébként a férjem is ilyen, alig akar gyümölcsöt enni. Én viszont mindenféle gyümölcsöt szeretek.
5/5 anonim válasza:
Kap elég zsiradékot?
Próbáld meg, ne add éhgyomorra, hanem amikor jóllakott valami zsírosabbal. Pl vajaskifli, máj, tojássárga, párizsi, vagy nem tudom, mit eszik. Csirke combja( a melle sovány) Ilyesmit adj neki, s aztán, desszertnek kínáld gyümölccsel. Akkor jobban esik a savanyú neki.
Vagy talán a levét meginná.
Én sem enném meg a reszelt almát magában. savanyú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!