Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Amíg átveszem a gyógyszertárba...

Amíg átveszem a gyógyszertárban a kencéket, addig a babót kint hagyhatom az ajtó előtt? Felelőtlen vagyok, vagy ennyi belefér?

Figyelt kérdés
Ma el kell mennem gyógyszertárba, de mint szinte mindegyik helyen a környékünkön nem fér be egy normális babakocsi. Úgy gondoltam(mivel kilátni a gyógyszertárból, és olyankor megyek, amikor nincsenek sokan), hogy amíg átveszem a már elkészített kencéket, addig a babót kint hagyom az ajtó előtt. Max 2 percről van szó, és látom a babómat. Ti hogy csinálnátok?
2009. jan. 16. 10:02
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Ez is nyugodt környék, és a gyógyszertár egy kertes udvarban van belül, úgyhogy nem megy be oda mindenki.
2009. jan. 16. 10:36
 12/16 anonim ***** válasza:
Szia,én falun lakom és ha csak a kisboltba megyünk,vagy a postára-egyik se az utcáról nyílik,és van kis előtér-akkor ha alszik,simán kint hagyom,mert jobb neki a levegőn.Ettől még nem tartom magam felelőtlennek!Persze ha bemegyünk a városba....vagy a férjem vagy valaki mindig jön velem,és amíg én esetleg nézelődöm,vásárolok,addig ő van a babámmal.De ha olyan a helyzet,hogy nyűgös....,akkor én is kihozatom a dolgokat.
2009. jan. 16. 10:43
 13/16 anonim ***** válasza:
69%

A 10.33-asnak üzenem,hogy nagyon bátor vagy...PláneB.pesten.

Ha valaki kiveszi a kocsiból azt már láthatod a nagy üvegen keresztül....

2009. jan. 16. 10:46
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes…én nem rég hallottam 2 esetet, az egyik pici ott hagyott babát egy kóbor kutya rá támadt, és pár evvel ezelőtt egy anyuka bevásárlás közben egy másik polchoz rohant, otthagyva gyermekét és vki ellopta, szerencsére ez egy nagy áruház volt kamerákkal ellátva, a biztonságiak bezárták az ajtókat és kerestek a babát, megfogtok lepődni, a mosdóba találták meg, egy férfi éppen borotválta a pici haját… szóval, mindenki döntse el mit csinál. Nekem 8 hónapos a kislányom és soha nem hagyom magára ha kimegyünk annyira félek.
2009. jan. 16. 10:53
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát én sem hagynám magára, simán elviheti valaki, bennem is mindig ez van. Akkor inkább nem megyek be valahova, ha nincs kire hagyni.

Rengeteg a dilis ember, meg akár jöhet egy kóbor kutya és megharaphatja, te meg premier plánból látnád, de nem érnél oda...

2009. jan. 16. 13:22
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, már megoldottam: kocsival mentem, és hordozóval becipeltem.
2009. jan. 16. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!