16 hónapos babámnál, Germicid-C kúp ha nem viszi le a lázát, adhatok Nurofen szuszpenziót? Ha igen, mennyi idővel adhatom a kúp után?
Én úgy tudom, hogy lehet Nurofent adni, viszont ha a kúp nem vitte le, akkor nem valószínű, hogy a nurofen használ.
Én inkább hűtőfürdőt csinálnék neki. 34-35 fokos vízbe fürdesd meg.
Szia!
Én egy 3 napos láz nevezetű betegség után nagyon kiképzett vagyok, nekünk az vált be, ha nagyon makacs a láz, hogy beleteszed a gyereket annyi fokos vízbe, ahány fokos ő maga, majd 10 perc alatt lehűtöd a vizet fokozatosan 29-30 fokosra. Majd kiveszed, megtörlöd, nem öltözteted be, csak ráraksz valami türcsit, 10 perc szárazon, majd utána is mehet a vízbe 10 percre, ezt össz. 3x kell megcsinálni, így jön ki az 1 óra. Utána szabad neki adni lázcsillapítót, az a lényeg, hogy más hatóanyag legyen, egyfélét nem szabad adni egymás után, mert az meg kihűlést okozhat. Ja, és 3 óránként nyugodtan lehet adni.
Jobbulást a picinek, Neked meg kitartást!
Irass fel dokival neki való lázcsillapítót, mert a Germicid 1 év felett már nem az igazi.
( Supp.Antipireticum pro parvulo, Supp.noramenophenazoni, mexalen, ilyenek jók)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!