Mikor kezdjem rászoktatni az egyedül evésre a 10 hónapos babámat?
Figyelt kérdés
2009. jan. 15. 21:50
1/3 anonim 

válasza:

Első lépésként adj egy kanalat a kezébe és hadd próbálgassa magát. Engedd belenyúlni az ételbe vele, engedd hogy nyalogassa a kanalat. Eleinte csúnya világ lesz,de hamarosan megtanulja.
2/3 anonim 

válasza:

Azonnal!
Az én kislányom most 9 és fél hónapos, már sok mindent egyedül eszik, persze kézzel.
Már az első hozzáetetéseknél adtam a kezébe darabos ételt, amikor még foga sem volt. Egy negyed almát, pl. Azt jól tudta fogni, és masszírozta a hűvös almával a feszülő ínyét.
Én először a kezébe adtam a kis falatokat, de a puhább dolgokat már maga eszi, mint pl. krumpli, banán, alma, stb. A többit falatokban kapja. Mostanában elkéri a kanalat, és próbál maga kanalazni pl. joghurtot. Hát, másfél méteres körzetben minden csupa joghurt, de nagyon büszke magára és napról napra ügyesedik!
3/3 anonim 

válasza:

MOST IS ELKEZDHETED, CSAK KÉSZÜLJ A RUHACSERÉRE KAJA UTÁN:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!