A kislányom 5hónapos lesz a jövőhéten, de napközben csak félórát alszik, percre pontosan. És sehogy sem tud visszaaludni, pedig fáradtan ébred. Tippek?
Figyelt kérdés
A kiságyban hasra fordítom és úgy szépen elalszik egyedül. Napközben 5-6szor alszik félórát. Ha lemegyünk babakocsival akkor is!!!! És már kész vagyok, mert egész nap, nyűgös, dörzsöli a szemét...stb. Vannak mások is így????2010. nov. 28. 18:41
11/15 anonim válasza:
Kislányom 15én lesz 5hós,bár nekem alszik délután(kopogjam le:)2,2és fél órát,viszont kint vagy akár a délutáni alvásnál estinél is fél óra múlva megébred,bár nekem visszaalszik.De este sokáig sír,amíg elalszik nekem is.Viszont neked ötször hatszor alszik fél órát?Nekem háromszor alszik egy nap,kétszer felet,egyszer hosszabbat.Ha már van foga akkor lehet az a ludas,nekünk még a hasi kavar be!nekem is hason alszik,én olyankor simogatom a hátát,vagy énekelek és elalszik:)tanácsot nem adtam igaz,de tudd hogy nem vagy egyedül!Nekem azt mondták,hogy makd kamaszkorába bepótolja az alvásokat:))
12/15 Monicka válasza:
Az én kisfiam is ezt csinálta 5 hónap körül.
Nem tudom mennyi ideig tartott de nekem egy örökkévalóság volt.
Azt tudom,h ha egyszer megpróbálod sírni hagyni az lehet neki egy sokk amitől sokáig félni fog és felriad és keres.
13/15 anonim válasza:
Nálunk is ugyanez volt, sajnos segíteni nem tudok, mert én sem tudtam mit csinálni. A kisfiam is kereken 30-40 perceket aludt, és nem lehetett visszaaltatni sehogy. Én egyszer azt olvastam, hogy a babák alvásciklusa rövidebb mint a mienk, kb 40 perc, és sokszor egy alvásciklus után felébrednek.
A kisfiam már 17 hónapos, ő már csak egyszer alszik nappal, de most is csak max másfél órát, inkább csak 1-et de van hogy kb 50 percet.
14/15 A kérdező kommentje:
Én is simizem a hátát és bekapcsolom a zenélő kör forgót, annak a zenéjére mindig ellazul. Most már úgy néz ki h ebéd után 1órákat alszik. Ma is, meg tegnap is. Nem tudom hogyan csinálta, de jó lenne ha ez így maradna. :) Köszönöm a bátorító és együtt érző válaszokat :)
2010. nov. 30. 12:39
15/15 A kérdező kommentje:
Ja, igen van már 2fogacskája
2010. nov. 30. 12:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!