Miért kellett elkezdeni tápszerezni az 1-2 hetes babákat?
Utolsó válaszoló vagyok. Még annyit hozzá tennék, hogy császárral szültem, és kisfiam 6 hetes koráig nem indult be rendesen a tejem, pedig mindent megtettem érte, hogy így legyen. Masszíroztam, fejtem, homeós bogyót szedtem, teát ittam, de csak cseppecskék jöttek a mellemből, nemhogy spriccelt volna...
Szóval muszáj volt adnom neki tápszert is, mert az első hét végére például már 80-90 ml tápit még bevágott szopi mellé. Ezt miből tudtam volna neki biztosítani, ha nem tápszerből?
Volt tápszeres baba anyukája vagyok...annyit az anyatejhez...nem mindenhol van kiépítve a rendszer, hogy tejleadó anyukától kapjon az ember. Mifelénk egyáltalán nincs, sőt a védőnő nem is javasolja pont a kockázatok miatt.
Fűszereset eszik a leadó, dohányzik, alkoholt iszik, rejtett betegsége van amire gyógyszert szed is talán stb.
Így maradt a tápszer. Egészséges a babám, nem felfújt, nem fogyatékos sőt! Sokáig nagyon bántott, még most is elszorul a torkom, de fejlett, most már mindent eszik így igyekszem túltenni magam rajta, hogy nem tudtam szoptatni.
ikres császáros anyuka vagyok
A napi tejmennyiség max 80 ml volt két éhes babára, már a kórházban is kaptak tápi, mert éhesek voltak. Mindent megtettem hgy legyen tej, rántott leves, szoptatos tea, homeos bogyo, mellvédő(hátha azzal szopiznak),fejés, semmi.
8 hetes korukig küzdöttem, aztán ugy döntöttem a fejéssel töltött időt másra is tudom forditani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!