Megkezdtük a hozzátáplálást eddig csak anyatejes kisfiamnál. Mennyire fog csökken le a tejem mennyisége?
Figyelt kérdés
Alkalmazkodik az új helyzethez, ha kiváltok 1-2 étkezést?
Hogyan működik ez?
2009. jan. 15. 21:15
1/7 A kérdező kommentje:
Bocsánat: mennyire fog lecsökkenni...
2009. jan. 15. 21:18
2/7 anonim válasza:
Persze idővel. Eleinte mindig robbanásig tele lesznek, de én sokáig úgy csináltam, hogy teljes kaja, mondjuk ebéd és utána megkínáltam a cicimmel, volt hogy csak pár kortyot kért, volt hogy többet. Aztán játék tovább. És így egyszercsak elmaradtak a kaja utáni szopik is. És a melleim is könnyebben túlélték, mint a drasztikusat.
3/7 anonim válasza:
Az én fiam 6 hónapig csak anyatejet kapott, utána kezdtük a kóstolgatást,most 9 hónapos mindenből eszeget legyen az főzelék, vagy gyümölcs, de utána elmaradhatatlan a szopi, így még nem váltottunk ki egyetlen evést se.
Aztán gondolom idővel majd jobban érdekli az ennivaló így a cici háttérbe szorul és vele együtt fokozatosan csökken a majd tej mennyisége is.
4/7 anonim válasza:
Igen, az elso par hetben meg be lesznek durranva a cicik a tejcsitol. Nekem 3 hete nem kap a babam delben szopit es talan most kezd el picit csokkenni a tejcsim nappal. Nem fejem, de neha mar nagyon varom a delutani-esti szopit, mert meg mindig elegge tele van estere. Azt hiszem azert ennek orulni kell, hogy ennyi tejunk van. Fokozatosan majdcsak csokkenni fog, ahogy a baba nem ker mar annyit.
5/7 anonim válasza:
Mi pont egy hónapja kezdtük a hozzátápit. Most ott tartunk, hogy reggeli szopi után gyümi, déli szopi előtt főzelék, esti szopi után tejpép. A tejem még mindig ugyanannyi és a babám is változatlanul ugyanannyit szopik. (rosszul csinálok valamit? kevesebbet kéne már szopiznia, nem ? :O )
6/7 anonim válasza:
Lányom másfél hónapja eszik. A tejem eleinte sokkal több lett-én is azthittem, csökkenni fog. Majd szét durrantak a melleim, alig vártam hogy egyen, néha fejnem is kellett. Elég hamar kiváltottuk a déli szopit főzivel, a délutánit gyümivel. Így most reggel cici, délben főzi, délután gyümi, este és fürcsi után cici. De még mindig feszül néha a mellem. Majd beáll, és én is amondó vagyok, inkább több, mint kevesebb:-)
7/7 anonim válasza:
Az én kicsim 1 éves és napi 4 szopi van még mindig. Ha lehet minél többször adjatok neki tejcsit! Ez az én véleményem. Nálunk kéne már csökkenteni, de sajnos csak cicivel tudom elaltatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!